Promenada Bucuresti
 • Despre gift card

  Surprinde-i pe cei dragi cu gift card-ul Promenada!

  La mall Promenada este ușor să faci cadoul potrivit! Oferă-le prietenilor și colegilor libertatea de a alege cu cardurile cadou Promenada, iar ei se vor bucura de o sesiune de shopping pentru care îți vor mulțumi.

  Gift card-ul are o valoare de 50 Lei și poate fi achiziționat de la InfoPoint Promenada, parter cu plata cash, cu cardul sau prin transfer bancar.

  Program INFOPOINT: 10:00-22:00

  Achiziționare vouchere și plată parcare: 10:00-21:00

  Pauza de masă: 11:30-12:00 si 16:30-17:00

  Telefon: +40 730 246 246

 • Regulament

  Citește aici:

  TERMENI ȘI CONDIȚII REFERITOARE LA UTILIZAREA VOUCHERULUI COMERCIAL PROMENADA

   Lista magazinelor poate suferi modificări în orice moment. Pentru a avea acces la cele mai noi informații, vă rugăm să consultați pagina în aceeași zi în care doriți să folosiți voucherele cadou.

   Contravaloarea unui voucher cadou reprezintă echivalentul sumei înscrise pe acesta.

   Voucherul cadou nu poate fi preschimbat în bani, schimbat şi nici răscumpărat.

   Nu sunt acceptate vouchere cadou pentru plata cumpărăturilor a căror valoare totală este mai mică decât valoarea voucherelor folosite. Nu este necesar că valoarea produselor cumpărate să fie aceeaşi cu valoarea voucherului. Diferenţa va putea fi plătită cu cash sau cu cardul, în funcţie de politica magazinului participant.

   Voucherele cadou pot fi combinate pentru a obţine valoarea dorită. Clienţii pot plăti întreagă suma cu vouchere sau pot achita diferenţa de bani.

   Voucherele cadou pot fi utilizate pentru a achiziţiona orice produs din magazinele participante.

   Voucherele cadou nu sunt valabile în cazul în care nu au aplicate holograme sau dacă hologramă prezintă deteriorări de orice fel.

   Falsificarea Voucherului Cadou constituie fraudă.

  Voucherele cadou pot fi utilizate până la data de valabilitate tiparită pe acestea. Voucherele nu pot fi utilizate ca mijloc de plată în magazine la o data ulterioară celei inscripționate pe acestea, valabilitatea lor neputând fi extinsă.

  Voucherele al caror termen nu mai este valabil, ori cele deteriorate, nu pot fi schimbate cu alte vouchere cu termen de valabilitate nou.

  Regulamentul complet este disponibil AICI.

 • Locații în care pot fi folosite gift card-urile

Mergi la secțiune