Expoziție - Bicicleta circulară - by RAD ART FAIR 2024 | Promenada Bucuresti

Te întâlnești din nou cu arta, la Promenada! ❤️

În așteptarea celui mai important eveniment dedicat pieței de artă din România, alături de RAD ART FAIR 2024 (16-19 mai) ți-am pregătit o surpriză:

În plus, cu aplicația noastră SPOT ai 15% reducere la achiziția biletelor la RAD ART FAIR 2024, prin Entertix.

Intră în SPOT și bucură-te de discount -> APP STORE | GOOGLE PLAY

Mai mult, din 14 mai și pe toată durata festivalului, atunci când ne vizitezi vei avea ocazia să descoperi o instalație spectaculosă, realizată de Ovidiu Toader, după o călătorie de 3 luni în India - Bicicleta circulară. Vino între 14 și 19 mai, la nivelul 1, să o vezi și să îți faci poze cu ea! Tag @promenadabucuresti să îți admirăm și noi pozele frumoase.

Poza bicicleta.jpg

Realizată de Ovidiu Toader după călătoria sa de trei luni în India, aceasta va fi prezentă tot la nivelul 1, până pe 19 mai. Lucrarea se numește “Samsara” și reprezintă “samsara obiectelor” și cum se “ reincarnează/ reansambleaza “ din familie în familie , obiectele, reușind să sustina activitățile tradiționale și religioase cu tot ce implică acestea, preluând din energia și amprenta oamenilor. 

Bicicletă a fost adusă din India și apoi modificată în formă de cerc. Ea a făcut parte timp de trei generații din familia unor vânzători de lapte stradali din Kolkata. 

Artistul a studiat cultura indiană timp de doi ani, perioadă în care a realizat expoziția cu titlul “Cuib”. Aceasta vorbea despre cele cinci simțuri primare și cum se activează ele când ne schimbăm mediul iar piesa centrală a fost bicicleta circulară. 

Data evenimentului

14 Mai 2024 09:00 - 19 Mai 2024 19:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment