Îmbrățișează schimbarea și fă un bine planetei! | Promenada Bucuresti

Blugii tăi preferați nu mai dansează pe Billie Jean, iar tricoul cu Nirvana a pierdut de mult spiritul de adolescent. Vrei să le arunci sau le păstrezi chiar dacă nu le folosești?

Dacă ai putea să reciclezi pentru un scop nobil?

În colaborare cu Electric Castle și Velements, dăm o nouă șansă hainelor vechi din garderoba ta. Nu este doar despre modă; este despre a avea un impact pozitiv asupra planetei.

Lasă-ți hainele vechi în Promenada din București, la EC ReVamper, între 2-9 aprilie, la nivelul 1 (piateta H&M), și urmărește cum le transformăm într-o colecție capsulă unică.

Colecția va fi pusă în vânzare la Electric Castle 2024, iar încasările vor fi donate către World Vision cu scopul de a susține proiectele pe care fundația le derulează pentru copiii din medii defavorizate.

astrorganise-20 (1).jpg

Această inițiativă încurajează adoptarea unui stil de viață sustenabil și a unor alegeri prietenoase cu mediul. Este un mod fun de a contribui la promovarea modei sustenabile reutilizând hainele pe care nu le mai porți.

Așa că, nu le lăsa să adune praf. Dă-le o a doua șansă și află mai multe despre upcycling - cum reciclarea hainelor poate crea o lume mai verde.

Alătură-te campaniei și hai să facem pași spre acțiuni prietenoase cu mediul atât la festival, cât și în afara lui.

capture-one-catalog-0965-1-2048-x-1291 (non-optimized)@2x.png


Velements va transofrma hainele colectate într-o colecție capsulă. Gândește-te la asta ca la un remix pentru hainele tale și o gură de aer proaspăt pentru planetă.

Participând la această campanie, nu doar că îți faci loc în garderobă; ci contribui la o mișcare de modă sustenabilă, promovând upcycling-ul.

group@2x.png

Apropo! Distribuie o fotografie cu EC ReVamper în story-ul tău de pe Instagram și nu uita să menționezi Electric Castle, Velements și Promenada.

Hainele donate ar putea fi chiar biletul tău la EC10!

AFLĂ MAI MULTE DETALII

Data evenimentului

2 Apr. 2024 07:00 - 9 Apr. 2024 19:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment