Feeric on Tour | Promenada Bucuresti

Ești pasionat de modă? Cel mai mare festival de modă din Europa de Est şi printre cele mai creative evenimente de acest tip din lume ajunge în București, chiar la Promenada.

Pregătește-te să-ți găsești inspirația în prezentările de modă spectaculoase & workshop-urile inedite ale unor designeri cunoscuți, într-o nouă dimensiune a universului modei.

Descoperă programul:

Workshops

◾ 24 aprilie, ora 15:00  "Cum se vinde moda: advertisingul de moda la moda" by Ovidiu Buta RO

Cum se vinde moda o sa fie întotdeauna un subiect fascinant.  Advertisingul de modă numară peste 100 de ani și, totuși, continuă să surprindă. Cum se vindea moda în urmă cu 100 de ani și ce se întamplă astăzi: cazuri concrete, povești incredibile și trucuri numai bune de aplicat.  

Ovidiu Buta: stilist. Trăiește și lucrează între București, Paris și Milano. Îi place să creeze povești vizuale la limita teatrului și a modei.  

  

◾ 24 aprilie, ora 17:00  " Unlocking AI's Creative Potential" by Donald Gjoka – EN  

  

Descoperă cum inteligența artificială revoluționează domeniile modei, artei și fotografiei și învață cum să îți valorifici puterea pentru a debloca noi domenii de posibilitate în călătoria ta creativă. Prin demonstrații practice și îndrumare de la experți, Donald va prezenta abordarea sa pionieră în ingineria provocărilor, demonstrând cum folosește inteligența artificială pentru a îmbogăți munca sa cu inovație și ingeniozitate.

Donald Gjok: un puternic creativ multifacetic, renumit pentru expertiza sa în tehnologia AI și abordarea sa vizionară în creativitate. În calitate de fondator și redactor-șef al revistei Coeval, Donald și-a stabilit un renume ca o voce de frunte în scena artei și culturii contemporane, susținând experimentarea, inovația și identitatea. Cu o experiență în modă, artă și fotografie, Donald aduce o perspectivă unică la intersecția dintre AI și creativitate, inspirând audiențele din întreaga lume să depășească limitele a ceea ce este posibil în era digitală.

 

📌 Workshop-urile au loc la nivelul 1, în piațeta H&M.

📌 Accesul este liber, pe bază de înscriere. ÎNSCRIE-TE AICI.

FASHION SHOW

“Acasa, la origini”  - Expozitie de ținute vestimentare realizate de studenții facultăților de design vestimentar din țară;

Locație: piațeta Intersport, nivel 1 

Data: 25 aprile 

Ora: 18:00

◾ Fashion shows “Next Gen”  - Colectii realizate din selecția de lucruri ale facultăților de design vestimentar din țară.  

Locație: zona H&M, nivelul 1

Data: 25 aprile 

Ora: 19:00

📌 Accesul este liber.

Nu rata un adevărat loc de întâlnire al iubitorilor de frumos, care va aduce laolaltă, la Promenada, designeri creativi, vedete și jurnaliști din țară și de peste hotare!

Data evenimentului

24 Apr. 2024 12:00 - 25 Apr. 2024 17:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment