Embrace the new season | Promenada Bucuresti

Good times ahead! E momentul potrivit să descoperi cele mai stylish tinute în magazinele din Promenada Mall.

Fie că vrei să te inspiri sau să-ți completezi colecția cu look-uri îndrăznețe, Promenada Mall e locul care îți oferă posibilități nelimitate de a experimenta. Nu uita de  SPOT, aplicația care te însoțește la mall.

Scanează bonurile și bucură-te de extra reduceri, cadouri și multe alte beneficii. Nu ai aplicația SPOT? Descarc-o acum ⤵

We are here for new beginnings. Just embrace your style, embrace your dreams, embrace your ambition.

Urmărește-ne pe Facebook și pe Instagram și descoperă ce piese din noile colecții îi inspiră pe eroii campaniei noastre new collection: Laura, Bianca, Raul, Valeria și Luca.

Laura este întruchiparea eleganței și a individualității, îmbinând perfect viața de noapte din București cu pasiunea pentru brandurile de lux și stilul său unic. Laura caută piese vestimentare atât de la brand-uri premium, cum ar fi Michael Kors (Peek & Cloppenburg) și GUESS, dar și din ultimele colecții de la BSB Fashion.

Catwalk Autumn_Images and Key Visuals_3240x1080_1.jpg

Bianca emană eleganță și siguranță de sine, navigând în lumea modei cu un ochi avizat și un spirit neîmblânzit. Garderoba ei, un amestec atent ales între basic-uri calitative de la H&M, piese de rezistență de la Massimo Dutti și pete de culoare de la Zara și Coccinelle, vorbește despre eleganța clasică împletită cu natura ei nonconformistă și îndrăzneață.

Catwalk Autumn_Images and Key Visuals_3240x1080_2.jpg

Raul pășește prin viață cu o încredere deplină, întorcând capete și contestând convențiile cu fiecare pas. Pasiunea pentru modă este evidentă în alegerile sale îndrăznețe, îmbinând fără efort piese de la ZARA. Alte branduri indraznete pe care le recomanda sunt Bigotti și Hugo Boss (Peek & Cloppenburg) în crearea unor look-uri care sfidează așteptările societății.

Catwalk Autumn_Images and Key Visuals_3240x1080_3.jpg

Valeria plutește la intersecția dintre artă, modă și identitate cu o încredere liniștită. Cu o alură androgină, ea provoacă și redefinește standardele convenționale de frumusețe, selectând piese unice de la atât de la branduri premium și nu numai. Brand-urile care definesc stilul Valeriei includ Zara, Massimo Dutti, Liu Jo, Stradivarius și Bershka.

Catwalk Autumn_Images and Key Visuals_3240x1080_4.jpg

Abordarea lui Luca față de modă este o reflectare a individualității sale și a ochiului său format pentru detalii, susținută de un infailibil simț al stilului și de pasiunea pentru piese unice, de calitate. Luca este o persoană relaxată, care în timp ce mulți aleargă după tendințe trecătoare, își completează garderoba cu selecții care rezonează profund cu etica sa personală, alegând adesea articole de la Massimo Dutti, Bigotti și Fashiondrop, pe care alții le trec cu vederea de obicei.

Catwalk Autumn_Images and Key Visuals_3240x1080_6.jpg

E rândul tău să îți scrii povestea. îmbrățișezi ceea ce ești cu noile colecții FW23 din Promenada!

Data evenimentului

1 Sept. 2023 04:00 - 31 Oct. 2023 18:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment