Efectul PICASSO | Promenada Bucuresti

UPDATE 6.11 - Stocul invitațiilor la Expoziția Efectul Picasso a fost epuizat.

La 55 de ani de la expoziția Picasso din 1968, nu rata un nou evenimentul cultural major pentru România, sub semnătura pictorului spaniol. În parteneriat cu Muzeul de Artă Recentă, susținem expoziția Efectul Picasso.

În perioada 27 septembrie 2023 - 8 ianuarie 2024, Muzeul de Artă Recentă va gazdui 46 de lucrări semnate de artistul spaniol, Pablo Picasso și 50 de lucrări ale artiștilor români care au fost inspirați de acesta.

Efectul Picasso este o expoziție deschizătoare de drumuri. Nu doar va relua legătura la nivel înalt după cei 55 de ani de la expoziția Picasso din 1968, ci va constitui un model de și o resursă pentru viitoarele generații de artiști și pentru publicul acestora, pentru societatea și cultura locală și regională. Efectul Picasso la MARe/Muzeul de Artă Recentă București va fi evenimentul cultural major al deceniului. “ Erwin Kessler, directorul Muzeului de Artă Recentă București.

Cu SPOT ai un cadou de bun venit sub Efectul Picasso

Descarcă aplicația mobilă SPOT din App Store sau Google Play, între 2 și 10 noiembrie, creează-ți cont, selectează Promenada București ca mall favorit și primești cadou de bun venit o invitație la expoziția de la Muzeul de Artă Recentă*.

*În limita stocului disponibil.

Picasso_Embrace art_UpComing Events_1824x768px.jpg

Embrace great experiences! #PePromenada

Data evenimentului

26 Sept. 2023 18:00 - 7 Ian. 2024 20:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment