Concert Omul cu șobolani | Promenada Bucuresti

Ești gata să adaugi noi seri epice la colecția ta de amintiri? Concertele tale preferate se întorc #PePromenada!

Pe 27 iunie, de la ora 18:00, suntem copii rebeli cu toții la super concertul OCS - Omul cu șobolani.

Vino să te bucuri de un super concert! Evenimentul va avea loc #PePromenada, unde vei retrăi bucuria celor mai fredonate hit-uri ale trupei considerată un fenomen al scenei alternative din România. Totul într-o atmosferă vibrantă și relaxantă, așa cum te-ai obișnuit.

Detalii:

  • Data: 27 iunie

  • Ora: de la 18:00 – access la concert & DJ warm-up | de la 19:30 – OCS

  • Locație: Terasa Promenada Mall, nivelul 2, zona fântânii

  • Acces: liber, cu aplicația SPOT.

Consacrată deja ca scena rock & alternative a verii, anul acesta Promenada devine scena rock a celui mai lung festival neoficial - SPOT Festival! Accesul la toate concertele este liber, pe baza contului tău din aplicația SPOT. Descarc-o acum, gratuit din App Store sau Google Play și alătură-te distracției!

EventBanner_1-2.png

Fii parte din cel mai lung festival neoficial, SPOT FESTIVAL: 6 luni de distracție și 35 de artiști, pe 14 scene din România, inclusiv la Promenada!

Accesul la evenimentele din cadrul SPOT Festival se va face exclusiv prin intermediul aplicației SPOT. Nu rata, așadar, cele mai tari experiențe de muzică live & fun din orașul tău și nu numai!


Despre OCS:

Omul cu Șobolani (OCS) este o formație românească de rock alternativ, înființată în Constanța în 1997. Trupa este cunoscută pentru versurile lor introspective și muzica energică, ce îmbină elemente de rock alternativ, punk și post-punk. Membrii fondatori ai formației sunt Dan Amariei (voce), Nucu Pandrea (chitară), Radu Andrei (bas) și Mihnea Dobrotă (tobe). De-a lungul anilor, Omul cu Șobolani a lansat mai multe albume de succes și a câștigat un public devotat în România. Printre piesele lor celebre se numără "Ne punem în cap", "Capăt de linie" și "Razna". Trupa este apreciată pentru show-urile lor live dinamice și contribuția semnificativă la scena muzicală alternativă românească.

Data evenimentului

27 Iun. 2024 15:00 - 27 Iun. 2024 19:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment