BLACK meets FRIDAY | Promenada Bucuresti

Bună! Știm ca iubești moda și că ți-ai definit un stil personal. De aceea vrem să te răsplătim pentru asta. Vino alături de noi la Promenada și bucură-te de recompensele noastre cu ocazia "Black Meets Friday". 

 
Te așteptăm din 10 noiembrie la o primă întâlnire cu ofertele de Black Friday din magazinele partenere, iar pe 24 noiembrie avem și mai multe surprize pentru tine, în aplicația SPOT.

🖤 REDUCERI ÎN PUNCTE LA RECOMPENSELE DIN CATALOGUL SPOT 🖤

Devii membru SPOT și te sărbătorim pentru loialitatea și gustul tău în materie de modă cu beneficii și premii în aplicație.

Descarcă aplicația SPOTdin App Store sau Google Play, creează-ți cont, scanează bonurile și adună puncte. Apoi, alege-ți cadourile favorite la preț special în puncte, doar pe 24 noiembrie. Cadourile la preț special în puncte pot fi revendicate în limita stocului disponibil.

BlackFriday_Spot_Banner_principal_1920x1080px_2.jpg

🖤 DESCOPERĂ OFERTELE 🖤
 
Fie că ești în căutare de modă, frumusețe, tehnologie sau a  unui cadou de Crăciun, anul acesta Black Friday te va răsfăța așa cum meriți. Iar în calitate de utilizator SPOT, te vom sărbători pentru loialitatea și gustul tău în materie de modă. 

Nu ai încă SPOT? 📲 Descarc-o gratuit din App Store sau Google Play, creează-ți cont și scanează bonuri pentru extra-beneficii la shopping.

BlackFriday_FB EventCover 1200x628px_.jpg

Vino să te întâlnești cu branduri noi și fascinante, să descoperi produse noi și inovatoare și să trăiești experiențe noi și interesante. 
 
Totul se întâmplă de "Black meets Friday" la Promenada!

Data evenimentului

10 Nov. 2023 06:00 - 24 Nov. 2023 18:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment