Cea mai cool petrecere cu Jerry Ropero

Îți era dor de o petrecere în aer liber?

Dacă da, te anunțăm că pe 27 iulie, de la ora 19:00, dăm startul celei mai cool petreceri pe Terasa Promenada!

Hai alături de noi și de toți prietenii tăi la ediția Masqué din acest an care îl aduce în lumina reflectoarelor pe Jerry Ropero, artistul ale cărui ritmuri sigur le cunoaștem cu toții.

Jerry și-a definit stilul pe scena muzicii electronice internaționale, iar pe Rooftop Terrace promite un show spectaculos. Ritmurile melodiei Coracao te vor duce cu gândul la vară, plajă și party-uri în aer liber, exact așa cum va fi atmosfera pe Terasa Promenada.

Iar pentru ca noaptea să fie incendiară, distracția va continua pe ritmurile trupei Golan, care se bucură de un real succes și o ascensiune impresionantă în industria muzicală românească.

Ce mai ai de făcut acum? Doar să-ți pregătești o ținută răcoroasă inspirată din anii 2000 și să-ți alegi cei mai comozi pantofi pentru dans!

Te așteptăm alături de toată gașca ta să petrecem deasupra orașului!

Accesul se face doar pe bază de invitație, disponibilă la Info Point Promenada Mall Floreasca, de la parter și la Grădina Floreasca din Bd. Mircea Eliade nr. 16. Invitațiile se vor putea ridica începând cu 16 iulie.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzisă!

Shop hard, party harder la Untold!

Cum ar fi să te relaxezi la cumpărături, iar apoi să pleci la Untold?

Pentru că știm că îți place să petreci, iar cumpărăturile se află și ele printre preferatele tale, ți-am pregătit o surpriză care sigur te va încânta!

În perioada 17 – 27 iulie, la cumpărături de minimum 1000 de lei din magazinele Promenada, primești garantat un abonament integral la Untold!

Așa că ce mai stai pe gânduri! Vino în magazine și caută piesele potrivite pentru outfit-ul de festival, iar noi te trimitem în Cluj, inima Transilvaniei, unde vampirii, ielele și alte personaje fantastice se simt ca acasă.

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.

Green Bee, în misiune la Promenada!

Serios: salvarea Planetei e joacă de copii!

O călătorie fantastică pentru orice copil, o aventură de vacanță plină de învățăminte!

Promenada și Green Revolution au pregătit pentru copilul tău o experiență extraordinară, distractivă și educativă în egală măsură.

În perioada   21 iulie – 9 septembrie, adu-ți copilul la Promenada, la workshop-urile Green Bee de reciclare creativă.

La prima ediție, pe 21 iulie, avem ateliere de reciclare creativă. Cei mici vor învăța  să facă o sumedenie de obiecte distractive din materiale recilabile, de la zmee și până la accesorii amuzante cu care poți să te amuzi de minune când faci poze.

Pe 28 iulie, vom avea ateliere de inginerie și știință. Copiii vor învăța să construiască un solar sau un dinam și vor vedea, în final, câtă electricitate produc obiectele meșterite chiar de ei.

Pregătim 3 sesiuni de workshop-uri pe ediție, iar fiecare sesiune va dura 25 – 30 de minute, cu pauza de 15 minute intre ele. Începem la ora 11:00 și în apropierea orei 14:00 ne pregătim de închidere 😊

Dacă doriți să-l înscrieți pe cel/cea mic(ă), așteptăm un e-mail pe adresele office@greenrevolution.ro /cristina.vasile@greenrevolution.ro sau puteți suna la numărul 0213106397.

Accesul este GRATUIT, iar vârsta recomandată de participare este între 6 si 12 ani. Locurile sunt limitate.

Vă așteptăm!

Loredana Groza | Meet Up #PePromenada

Petrecerile continuă #PePromenada!

Strânge-ți gașca și vino pe terasa Promenada în data de 19 iulie, începând cu ora 21:00, pentru a vă distra la superlativ!

Loredana Groza are una dintre cele mai longevive cariere muzicale din România, fiind un performer live excepțional care poate alterna stilurile muzicale pe care le abordează, trecând de la rock la pop la dance, iar lista poate continua.

Intrarea se face doar pe bază de rezervare,  așa că dacă nu vrei să ratezi acest eveniment plin de energie, ocupă un loc la terasa ta preferată de #PePromenada fiindcă locuruile sunt limitate. 

Locuri la terasa TrickShot: 0756 143 303
Locuri la terasa Costadoro Coffee Lab: 0724 424 468
Locuri la terasa Al Wady: 0723 485 333

Hai să-i cunoști pe micii antreprenori

Care este răspunsul tău când te gândești la antreprenoriat?

Când spunem antreprenoriat, ne gândim la tineri adulți cu spirit de inițiativă, creativi care încearcă să creeze afaceri de succes pe cont propriu, însă noi îți spunem că acest lucru nu ține cont de ani.

Pentru a te convinge că poți face ceea ce îți dorești indiferent de vârstă, te așteptăm pe 14 iulie, între orele 10:30 – 13:00 alături de cei mici la nivelul -1, în zona Remedia Vert, pentru a învăța împreună de la copiii din KEN Academy ce înseamnă spiritul antreprenorial.

Pentru a-ți demonstra că au inițiativă și pot duce o afacere până la final, micii antreprenori au meșterit în Tabăra de vară de la Potcoava obiecte de artă, decorațiuni, produse cosmetice homemade, gemuri sănătoase, toate realizate cu atenție și mult drag.

Sunt încă mici, dar totuși au învățat ce înseamnă curajul, încrederea în sine, puterea inițiativei și a perseverenței.

Deja simți că acest eveniment este potrivit atât pentru tine cât și pentru cel mic și că este un punct de plecare în dezvoltarea lui? Dacă da, te așteptăm să îi cunoști pe micii antreprenori care au învățat cum să se dezvolte.