Bucharest Fashion Film Festival | Proiecție „Love, Cecil”

Bucharest Fashion Film Festival prezintă în parteneriat cu Promenada o a doua proiecție a documentarului „Love, Cecil”, care a fost primit cu mult entuziasm de către public.

De la membru Bright Young Things, la tranșeele războiului, la paginile revistei Vogue, iar mai apoi fotograf oficial al Casei Regale a Marii Britanii, Cecil a întruchipat schimbările culturale și politice ale secolului XX. Regizoarea Lisa Immordino Vreeland îmbină imagini de arhivă cu fotografii și fragmente din celebrele jurnale ale lui Cecil, încercând să capteze moștenirea culturală a acestei forțe creative unice și complexe.

Te invităm joi, 30 mai, la ora 21:00, pe terasa Promenada, la proiecția unui film de neuitat!

Intrarea la eveniment este gratuită.

Inaugurare CCC marcată de reduceri

Cel mai nou magazin CCC se deschide în Promenada Mall București, pe 19 Mai.
Descoperă noua colecție Primăvară/Vară, cu un discount de 20% la toate produsele!

*Reducerea este valabilă în perioada 19.05.2019-26.05.2019.
**Mai multe detalii găsești în magazin.

MAREA TZOPĂIALĂ | Sărim pentru educație! Pe terasa Promenada

Sport + alimentație sănătoasă = o viață echilibrată.

Dar ce-ai spune dacă ai adăuga în ecuație și fapte bune? Ia-ți colegii, prietenii și familia și vino să faci sport alături de noi pentru educația copiilor din centrele educaționale ale Fundației Inovații Sociale Regina Maria.

Te invităm pe 23 mai, între 18:30-19:30 pe terasa Promenada (Nivelul 2) la o oră de mișcare în aer liber, sub coordonarea unor antrenori profesioniști.

De aici puteți achiziționa bilete la marele eveniment #MareaTzopaiala din Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle), care se va desfășura pe 9 iunie.

Hai să facem fapte bune împreună & să sărim pentru educație!

Tech Week Romania | Robotics Demo

Ești pasionat de tehnologie, gadget-uri, VR, mașini electrice și hibrid, roboți și drone?

Promenada te așteaptă pe 25 mai, între 12:00 – 16:00, la Robotics Demo. Vino să vezi echipele uimitoare de robotică care participă la cea mai mare competiție globală din domeniu pentru liceele din România – First Tech Challenge Romania.

Echipele de elevi trebuie să proiecteze, să construiască, să programeze și să opereze proprii roboți pentru a concura în această competiție. Ei își vor prezenta roboții și vor face super demonstrații cu aceștia.

Let’s tech la Promenada! 🤖

Câștigă o excursie în Oregon, SUA!

Vrei să câștigi o excursie în Oregon, SUA? Intră în lumea plină de adrenalină din Days Gone!

Vino la nivelul -1 din Promenada, realizează o fotografie cu motocicleta lui Deacon și posteaz-o pe contul tău de Facebook folosind hashtag-urile #DaysGone și #PlayStationRomania.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și va fi anunțat pe pagina de Facebook PlayStation Romania pe data de 28.05.2019.

Găsești regulamentul concursului aici.

*Perioada de desfășurare a concursului este 09.05.2019-26.05.2019.