Împachetează cadourile gratuit la Promenada!

🎁 În perioada 13-24 decembrie, la Promenada, te vom ajuta să împachetezi cadoul persoanei dragi cu ajutorul „Cercetașilor României”.

🕙 Intervalul orar în care vom putea fi la dispoziția ta este  *13:00 – 21:00, la Nivelul 1, în proximitatea magazinului Nissa.

🛍️ Aici vei putea împacheta cadoul cu hârtia proprie sau cu hârtie de împachetat Promenada. Hai acum și lasă spiridușii Moșului să te ajute cu împachetarea cadoului!

*În data de 24 decembrie 2019, programul pentru împachetarea cadourilor este până la ora 19:00. Te rugăm să verifici 👉 aici programul Promenada în perioada sărbătorilor.

Fii tu Moș Crăciun de la distanță!

Ho Ho Ho! La Promenada, tu ești 🎅 Moș Crăciun de la distanță!

Trimite cadourile către persoanele drage gratuit prin DHL. Fie că sunt în România sau în străinătate, expediem cadoul oriunde, pentru tine!

Pentru cumpărăturile cumulate de minimum 500 lei din toate magazinele din Promenada, primești o expediere a cadoului GRATUIT pe teritoriul României, prin intermediul spiridușilor de la DHL.

Iar pentru cumpărături cumulate de minimum 1000 lei din toate magazinele din Promenada, ai GRATUIT o expediere a cadoului către persoana dragă din afara teritoriului României, cu ajutorul celor de la DHL.

Consultă regulamentul campaniei aici.

Ce mai aștepți? Anul ăsta tu ești Moșul! Start shopping for Christmas gifts 🎁

Vrei să împachetezi cadoul într-un mare stil? Hai acum la spiridușii Molului ce te vor ajuta la împachetat, gratuit! Check it out here.

Te rugăm să verifici 👉 aici programul Promenada în perioada sărbătorilor.

Have a Christmas in your own style ✨

🎁 Perioada sărbătorilor vine cu multe surprize la Promenada! Lasă-te premiat pentru cumpărăturile făcute și surprinde-i pe cei dragi cu cele mai in style cadouri.

🛍️ Între 9-31 decembrie, cumpărăturile de minimum 1000 de lei în magazinele Stefanel, Guess, Liu Jo, Premium Fashion Stores, Torry Milano, Peek&Cloppenburg, Nissa, Sizeer, Lee Copper, Anna Cori, Adidas, Gantt, BSB, Tommy Hilfiger, ANKL, Yokko, Ana Radu, The North Face, Alpine Pro, Intersport, Killtec și Bigotti, te răsplătesc cu un gift voucher Promenada în valoare de 100 de lei!

✉ Voucherul revendicat va fi valabil în magazinele partenere la programul de gift voucher, iar premiile se vor oferi în limita stocului disponibil. Consultă regulamentul aici and start shopping!

Pss.. stai cu ochii pe noi, urmează și alte surprize!  👀

Uite aici una din surprizele pregătite:

La cumpărături de minimum 1000 lei din toate magazinele Promenada, te răsplătim cu un gift voucher Beautik Haute Parfumerie în valoare de 100 lei sau un *produs Beautik Haute Parfumerie, la alegere!

*Produs oferit din selecția participantă la campanie.
**Un participant poate revendica un singur premiu în campanie.
***Premiile se oferă în limita stocului disponibil.

Consultă regulamentul aici.

Vrei să faci o surpriză celor dragi, ce sunt la distanță? Vezi aici despre ce vorbim.

Te rugăm să verifici 👉 aici programul Promenada în perioada sărbătorilor.

Ești chemat la distracție de Moș Crăciun! 🎅

Hai la Promenada în perioada 14-21 decembrie și intră în lumea de povești cu cel mic! Prichindeii vor avea parte de o mulțime de surprize, ateliere creative și multă distracție. 👇

❄️ Începem pe 14 decembrie cu Fabrica de Jucării, unde maeștrii spiriduși vor îndruma copiii să creeze decorațiuni și jucării inedite.

❄️ Continuăm pe 15 decembrie cu Aventuri în lumea spiridușilor și Petrecerea Elfilor unde cei mici se vor distra, juca și vor concura pentru o surpriză!

❄️ Pe 16 decembrie, My Puppet – Crina Zvoboadă – este singura femeie-ventriloc din România, recunoscută internațional. Tânăra vine să ne încânte ziua cu umor său.

❄️ Marți, 17 decembrie, dezvăluim copiilor în cadrul unui show interactiv și inedit, secretele magiei.

❄️ Academia Jucăriilor ne prezintă pe 18 decembrie, un spectacol pentru toată familia. Ce se întamplă oare cu jucăriile atunci când sunt uitate de copii? Come & find out!

❄️ Continuăm săptămâna de distracție cu Seara de Colinde, pe 19 decembrie. Corul și trupa de dans ne sunt alături pentru un Dance & Music Show.

❄️ Pe 20 decembrie facem gălăgie. Bum Bum Show interactiv cu tobe africane! Acest concept family se desfășoară într-o atmosferă interactivă și distractivă. Fiecare prichindel primește câte o tobă și se va implica activ în ritmurile propuse. Pot participa și părinții alături de cei mici.

❄️ Și nu în ultimul rând, pe 21 decembrie avem parte de un spectacol de poveste! „Spărgătorul de nuci” este un puzzle alcătuit din poveștile clasice ale lui P.I. Ceaikovski și E.T.A. Hoffman. Show-ul vorbește despre bucuria cadourilor, despre însemnătatea acestora și despre modul în care fiecare cadou poate stimula imaginația!

⛄ Haideți împreună la Promenada pentru a intra în lumea magică a lui Moș Crăciun! 🎅

Și dacă tot treci pe la noi, ce zici să arunci un ochi și asupra surprizelor speciale pentru tine, chiar aici.

*Programul evenimetelor este zilnic de la 18:00 la 20:00, cu excepția zilelor de 14 și 15 decembrie, ce încep de la ora 16:00 până la 18:00.
**Te rugăm să verifici 👉 aici programul Promenada în perioada sărbătorilor.