TEDxBucharestSalon – Crossing Lifestyles

Suntem obișnuiți să ne trăim viața în bula noastră “mică”, concentrându-ne existența pe lucruri fixe – job-ul nostru, casa noastră, hobby-urile, prietenii și familia. Unii au totul, altora le lipsesc câteva ingrediente. Ne dorim acel stil de viață pe care instructorul de fitness ni-l arată. Avem o anxietate când vine vorba de evenimente cool din jurul nostru, ne e teamă să le ratăm și se pare că trăim mai mult în viitor sau în trecut, uitând să simțim fericirea momentului de ”acum” și ”aici”. Dar ce este în spatele acestui stil de viață pe care îl avem, pe care ni-l imaginăm sau ni-l dorim? De ce anume avem nevoie să fim fericiți? Ce este fericirea pentru alții? Hai să ne oprim pentru o seară și să ne gândim mai mult la aceste lucruri. Poate că vom descoperi că pacea și fericirea iau forme care au fost necunoscute pentru noi până acum.

 

[EN] We are in the habit of living our life in our tiny bubble, centering our existence on a couple of fixed and apparently immovable pillars – our job, our home, our friends and family, our hobbies. Some have them all, some lack a couple of ingredients. We desire that lifestyle that super-clad fitness instructor shows us, we have this FOMO about that cool event happening at the seaside right now and we seem to live more in the future or in the far, forgetting to live the „now” and the „here”. But what is actually behind all these lifestyles we have, we imagine or we desire? What do we need to be happy? What is happiness to the others? Let’s just stop for an evening and put more thought into this. We might find peace and happiness takes shapes and forms unknown to us until now.

Content:

DJ Antenna – DJ set

Content live on stage

Content digital – 2 sesiuni

#Promenada recomandă: Regal de Balet

Pentru că momentele de cultură ne unesc, Promenada vă recomandă o Gală specială de balet dedicată Marii Uniri, la care vă veți bucura de talentul unor artiști români și artiști străini.

Pe 3 septembrie, ora 19:30, Regal de Balet la TNB va reuni atât titluri importante din baletul clasic, cât și lucrări coregrafice inedite semnate de Ross Freddie Ray, Radu Poklitaru, Ben Van Cauwenburgh, Andrei Cozlac și Calvin Richardson.
Spectacolul va cuprinde și momente special concepute pentru tema Centenarului pe muzica marilor compozitori români.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro și în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro, pe www.mystage.ro și la casa de bilete a Teatrului Național București.

Mai multe detalii AICI!

Nuit Sociale ★ La Promenade | Pe terasa Promenada

Pe 25 august 2018 pregătește-te de cea mai cool petrecere din oraș pe Promenada: Nuit Sociale La Promenade. Seria de evenimente exclusiviste Nuit Sociale propune o noapte socială pe cinste, cu un vibe fresh, chiar pe rooftop-ul mall-ului Promenada.

Surprizele se țin lanț pe 25 august, începând cu ora 22:00, ești invitat să îi asculți live pe cei de la Soundopamine, care au făcut făcut show-uri de excepție la festivaluri precum Untold și Neversea, urmați de Nopame, trupă care a făcut senzație cu single-ul “Wolves of Bucharest” și pe DJ Călin, cu un dj set fresh, perfect pentru un sfârșit de vară incendiar. Ești pregătit să petreci alături de cei mai sociali până dimineață? Atunci ia-ți brățara de acces și hai pe terasa Promenada, unde distracția este la ea acasă.

✫ REZERVĂ BILETE AICI ✫

Accesul la evenimentul Nuit Sociale este limitat și se face doar pe bază de brățară în limita locurilor disponibile. Vârsta: 18+

Join our Facebook event aici!

Superchill | Meet Up #PePromenada

Petrecerile continuă #PePromenada!

Strânge-ți gașca și vino pe terasa Promenada în data de 9 august, începând cu ora 20:30, pentru a vă distra la superlativ!

Trupa Superchill urcă în premieră pe scenă la Promenada, și te așteaptă cu un show incendiar ce cuprinde percuție, coregrafie și muzică Dance. Toate acestea și multe alte surprize doar #PePromenada.

Intrarea se face doar pe bază de rezervare,  așa că dacă nu vrei să ratezi acest eveniment plin de energie, ocupă un loc la terasa ta preferată de #PePromenada fiindcă locurile sunt limitate. 

Locuri la terasa TrickShot: 0756 143 303
Locuri la terasa Costadoro Coffee Lab: 0724 424 468
Locuri la terasa Al Wady: 0723 485 333

Roger Sanchez Party by Promenada & Masqué

Pe 17 august ne detașăm de monotonia din oraș și ne distrăm pe Terasa Promenada cu promotorul house-ului clasic în Ibiza, Roger Sanchez. În urma succesului din 2016, unde 4000 de iubitori ai muzicii electronice s-au distrat până dimineața, artistul urcă din nou pe scena Masqué și ne promite o petrecere unică și plină de energie. Alături de Roger vor performa Nopame și Snups, artiști talentați care vor întreține vibe-ul serii.

Roger Sanchez, deținător al unui premiu Grammy pentru remixul melodiei „Hella Good” în anul 2003 și cunoscut pentru hitul „Another Chance” din 2001, vine pe Terasa Promenada în această vară cu un sound dance – house. Roger și-a început cariera ca DJ în cluburile din New York, escaladând rapid piața muzicală și ajungând câțiva ani mai târziu rezident al cluburilor din Ibiza în fiecare vară încă din 2000.

Nopame este un proiect început în anul 2013 și care este definit printr-o serie de percuții fundamentate pe o bază de muzică electronică. Nopame este o fuziune de sunete electronice cu ritmuri live tropicale și influențe jazz, afro și funk live.

ACCESUL se face doar pe bază de invitație, acestea fiind disponibile la Info Point Promenada Mall, de la parter (intrarea Calea Floreasca), și la Grădina Floreasca (Bd. Mircea Eliade 16).

*Invitația este gratuită și este valabilă pentru 2 persoane. Grăbește-te să-ți ridici invitația până vineri, 17 august, la ora 17:00!

Join our Facebook Event HERE !