Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Descoperă noua colecție ECCO Cool Kids!

Această ofertă a expirat. Însă te invităm să verifici restul de oferte valabile, cu siguranţă vei găsi ceva care să îţi fie pe plac

În această vacanţă de primăvară, ECCO propune părinţilor să ţină pasul cu activitatea zilnică a copiilor, chiar dacă acest lucru este din ce în ce mai greu şi acceptă provocarea copiilor de a crea o încălţăminte care să facă faţă oricărui joc/oricărei activităţi.

 

Activităţile intense precum alergatul îi face pe copii să transpire şi uneori să se simtă ca şi cum şi-ar pierde respiraţia, astfel încât aceştia să poată vorbi doar câteva cuvinte între respiraţii. Dar şi activităţile de intensitate moderată determină transpiraţia la copii, de asemenea, şi un mod de a respira un pic mai greu. Ce facem noi părinţii atunci când copiii noştri transpiră excesiv? Le întrerupem joaca sau luam câteva măsuri de precauţie simple pentru a ne proteja copilul astfel încât să îi permitem să se bucure de distracţie în condiţii de siguranţă. Copiii sunt mult mai predispuşi la deshidratare decât adulţii, deoarece corpurile lor nu se răcesc la fel de eficient, iar acestea nu sunt niciodată mai expuse riscului decât în ​​timpul sezonului cald. Pericolul apare atunci când fluidele ies din organism prin transpiraţie mai repede decât acestea sunt înlocuite.

 

Dar ECCO se gândeşte la toate acestea precum şi la fiecare etapă importantă de dezvoltare a celor mici, înţelege că picioarele copiilor trebuie să fie sprijinite în mod adecvat în orice moment al vieţii lor. Dispunând de tehnologie de ultimă oră, brandul danez a creat o noua colecţie pentru copii ECCO COOL KIDS care are calitatea daneză de necontestat şi se muleaza perfect pe forma individuală a fiecărui picior, creând astfel un confort personalizat pentru toate formele şi mărimile copiilor.

 

Copiii activi au nevoie de pantofi activi, pantofi care sunt în măsură  să răspundă nevoilor lor. Iar sneakerşii ECCO COOL KIDS sunt construiţi cu o tehnologie inovatoare care creşte cantitatea de ventilare a tălpii piciorului.

 

Noua colecţie ECCO COOL KIDS pentru copii se găseşte în magazinul ECCO Promenada!

 

Alte Oferte

Gândite și pregătite special pentru tine
Până la
50%
Tommy Hilfiger
Reduceri Tommy Hilfiger
Promoţie valabilă până la: 31.01.2018
EXPIRAT
Ofertă BeanZ
Promoţie valabilă până la: 31.01.2018
EXPIRAT
Până la
-70%
Soldare Next
Promoţie valabilă până la: 28.02.2018
EXPIRAT
Până la
-20%
Il Passo
Reduceri IL PASSO
Promoţie valabilă până la: 21.01.2018
EXPIRAT

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of