Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

MEET UP #PePromenada | CONCERT DE JAZZ PUIU PASCU & IRINA SÂRBU

Muzică
Se întâmplă

17.08.2017

Orar

21:30

Descriere

Weekend-ul începe de joi seara, pe ritm de jazz! Puiu Pascu și Irina Sârbu, vă așteaptă să MEET UP #PePromenada!

puiupascu_828x315px

 

Pe 17 august, începând cu ora 21:30, Promenada vă așteaptă la dans pe muzică de jazz în grădina noastră urbană, alături de Puiu Pascu și Irina Sârbu!

IRINA SÂRBU
Irina Sârbu este astâzi un artist recunoscut de critica de specialitate și îndrăgit de marele public. Cariera tinerei interprete se construiește ascendent de la un concert la altul, repertoriul se diversifică și se îmbogațește. A concertat atât în țară, cât și în străinătate. Este și membră a proiectului Ethnotic Project, primul album al trupei câștigând în anul 2016 premiul „CD-ul etnojazz al anului 2015” la Gala Premiilor Jazz.

PUIU PASCU
Este un virtuoz al claviaturii, un maestru al improvizației, un compozitor inspirat, un artist în perioada de vârf a carierei, a cărui prezență asigură oricărui concert de club sau de festival, succesul de public și de presă. Prezența sa poate fi considerată un eveniment extraordinar căci, pe orice afiș, numele pianistului Puiu Pascu trebuie înscris cu majuscule!

Repertoriul este alcătuit din piese cunoscute de gen – jazz, samba, bossa nova, tango argentinian, muzică românească interbelică, muzică franceză și chiar folclor. Temperamentul exploziv și plăcerea lor de a cânta împreună fac din fiecare piesă, un foc de artificii din ce în ce mai strălucitor!

Let’s MEET UP #PePromenada! Accesul este gratuit!

 

REZERVĂRI:

Locuri la terasa TrickShot: 0756143303

Locuri la terasa Costadoro: 072 44 24 468

Locuri la terasa Al Wady: 0723 485 333

 

 

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Promenada sau verifică aici calendarul de evenimente!

 

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Property of