Promenada foloseşte cookies pentru a se asigura că vă bucuraţi de cea mai bună experienţă pe site. Aflaţi mai multe aici.

Food Truck Festival | Spring Edition

Evenimente speciale
Se întâmplă

07.03.2017 - 02.04.2017

Orar

11:00-20:00

Descriere

Food Truck Festival se întoarce în parcarea supraterană Promenada (intrarea Barbu Vacarescu, cât și intrarea Calea Floreasca) cu o ediție înfloritoare și înmiresmată (if you know what we mean)… de primăvară.

Dupa succesul primelor doua editii, caravana camionetelor revine cu cele mai apreciate și savuroase propuneri de street food. În perioada 7 martie – 2 aprilie, cele două parcări supraterane vor fi invadate de cele mai aromate miresme și gusturi, la a treia oprire a evenimentului care a bucurat mii de oameni anul trecut. Ne vedem de marți până duminică, iar lunea ne tragem sufletul după un weekend de preparate absolut delicioase.

11 food truck-uri și van-uri cu unele dintre cele mai apreciate și delicioase propuneri de street food vor staționa timp de aproape o lună, de marți până duminică,  între orele 11:00-20:00. în cele două parcări supraterane ale mall Promenada. Te așteptăm cu pizza, burgeri, frigarui, quesadilla, hot dogs, paella, tortilla, clatite dulci sau sarate, waffles si cafea, sandwichuri calde apetisante si multe alte bunatati.

 

Vino la Food Truck Festival în Promenada să te bucuri de street food delicios, dar sănătos!

 

Află detalii -> AICI.

980x450px

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Promenada sau verifică aici calendarul de evenimente!

Property of

Urmărește-ne
și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Urmărește-ne și pe

Abonează-te la
newsletter-ul nostru

Adresa de e-mail nu este corectă

Property of