Workshops for beautiful minds

VREI SĂ FII INSPIRAT TOAMNA ASTA? Fundația Calea Victoriei te invită la Promenada Mall să participi la „Workshops for beautiful minds”, să te bucuri de ateliere cu INTRARE LIBERĂ de machiaj și stil vestimentar, wellbeing, automotivare, astronomie, istoria parfumului, relații publice, bune maniere, istoria religiilor, public speaking, poveștile Bucureștiului, design interior și time management de la oameni de comunicare, actori, istorici, pictori și cercetători simpatici.

Din 2 octombrie și până pe 15 octombrie, la Promenada Mall, lectorii fundației îți vor oferi ateliere intensive, de 40 de minute, care te vor încărca cu bună dispoziție și inspirație. Te încurajăm să-ți urmezi pasiunile nou descoperite: toți participanții la aceste evenimente vor primi cadou vouchere cu reducere de 10% pentru cursurile de la fundație din toamna asta.

Participarea la atelierele din program este gratuită, tot ce trebuie să faci este să fii pe fază și să vii la timp, pentru că locurile sunt limitate.  Ne găsești la nivelul 1, lângă magazinul Altex.

Program:

L-S: 19:00-20:30

D: 14:00-15:30

 

Accesul este gratuit, nu trebuie decât să te înscrii printr-un email la contact@victoriei.ro.

 

Program evenimente AICI.

Iată atelierele pe care ți le punem la dispoziție:

 

Palate știute și neștiute ale României

România are pe teritoriul său numeroase palate boierești asupra cărora s-a așternut timpul și de multe ori și uitarea. Palatele celebre ale României, pornind de la Palatul Culturii din Iași, Castelul Bran sau Castelul Peleș, sunt clădiri ce se bucură de o mare mediatizare și conservare. Mai există însă în România palate spectaculoase și bine conservate, însă prea ascunse uneori de ochii călătorilor. Vă propunem să descoperim împreună povestea acestor clădiri care au fost la timpul lor adevărate reședințe pline de fast și somptuozitate.

 

Introducere în PR

Dacă ești antreprenor sau freelancer și vrei să îți promovezi afacerea sau serviciile, dacă ai un business și vrei să pui bazele unui departament de Comunicare sau să colaborezi cu un specialist în domeniu, sau dacă ești pur și simplu curios ce se află în spatele celor două cuvinte Public Relations, te așteptăm la cursul de “Introducere în Relații Publice”. Vom afla ce este PR-ul și cum să gândim o strategie de PR, astfel încât să fim vizibili pentru publicul de care avem nevoie.

 

Vocea-un aliat în comunicarea cu ceilalți

Vocea și comportamentul non-verbal te descriu mai bine decât ai vrea să crezi. Suntem o carte deschisă în momentul în care începem să vorbim, ceea ce nu poate decât să ne bucure. În cadrul acestei întâlniri participanții vor primi o serie de sfaturi folositoare pentru controlarea vocii în momente tensionate și îi vor ajuta să descopere cum sună propria voce în mod natural.

 

Wellbeing și echilibru interior

Te invităm la o discuție inedită despre o filosofie de viață cu rădăcini antice, cea a echilibrului și a armoniei. În cadrul întâlnirii, vă arătăm modalități de a face alegerile potrivite în ceea ce privește o viață sănătoasă prin tehnici de relaxare, sport, nutriție, dar mai ales alegerea gândurilor care ne ajută să evoluăm. În urma acestei întâlniri, participanții vor descoperi câteva modalități de menținere a echilibrului interior, precum și a celui exterior.

 

Filozofi greci: best of

Va invităm să descoperiți un domeniu ce a stârnit interesul întregii lumi, în toate timpurile: filozofia. Pentru a înțelege mai bine ce stă la baza sistemelor de gândire care au influențat Europa și nu numai, vom descoperi câteva dintre aspectele fundamentale ale filozofiei vechilor greci. Revenind asupra răspunsurilor oferite de filozofii antichității, vom putea să înțelegem mai bine originea unor preocupări ce au rămas relevante și pentru omul contemporan.

 

Cum ne exprimăm prin desen

Oricine se poate exprima prin desen. Mai bine spus, oricine poate învăța să deseneze, deoarece desenul nu înseamnă doar talent și imaginație, ci și observație, măsurători și exercițiu. Vă propunem o întâlnire în cadrul căreia vom discuta despre cum ne putem exprima prin desen, ghidați de un artist plastic cu experiență. Chiar dacă este un hobby mai vechi, această întâlnire poate fi un punct de pornire către lumea artelor.

 

Happy@Home

Există o mie și una de definiții ale fericirii. Dar se pare că fiecare dintre noi trebuie să-și găsească propria formulă. Căci fericirea e ceva ce trebuie trăit, nu vorbit. Spațiile în care locuim trebuie să ne încarce de energie, să ne încânte simțurile de cum intrăm pe ușă, sau cu mult înainte, chiar pe drumul spre casă. Trebuie să ne transmită stări de bine, de liniște, de pace ori de efervescență.

 

Istoria religiilor

Vă invităm la o incursiune culturală și intelectuală în istoria credințelor religioase. Pe parcursul întâlnirii, vom discuta despre tradiții religioase care au marcat profund lumea și care au configurat spații culturale și civilizații. Vă propunem o întâlnire provocatoare ce are menirea să deschidă un vast orizont de cunoaștere și să ofere, de asemenea, câteva repere prin care să putem înțelege mai ușor fenomenul religios și manifestările lui.

 

Bune maniere – evenimente mondene și business

Mai este de actualitate codul bunelor maniere? A fi o persoană manierată, elegantă, cu o anumită conduită morală este un act de normalitate sau o încercare de a epata, de a fi diferit cu orice preț? Vă propunem o întâlnire interactivă și aplicată pe situații practice de bune maniere și etichetă, care să vă ajute să fiți o prezență plăcută în societate, să vă însușiți eticheta de la evenimentele mondene și să țineți cont de regulile care fac mai armonioasă relația cu cei din jur.

 

Introducere în astronomie

Pentru că cerul înstelat ne oferă întotdeauna un spectacol fascinant, vă invităm la un atelier de astronomie în cadrul căruia vom afla ce înseamnă de fapt o constelație. Cine, când și cum a stabilit aceste importante repere pe harta cerului? Vom învăța cum să urmărim mișcarea corpurilor cerești și ne vom familiariza cu instrumentele astronomice. Folosind un program special de astronomie vom călători virtual până la marginea Universului.

 

Mindfulness – arta de a trăi conștient 

Starea de pace nu poate fi obținută în lumea exterioară atât timp cât nu o găsim mai întâi în interiorul nostru. Pornind de la această premiză, vă invităm să descoperiți un nou mod de viață bazat pe practica Mindfulness, o artă de a trăi conștient, în armonie cu propria persoană, dar și cu lumea exterioară. Veți afla care sunt beneficiile introducerii practicilor Mindfulness în viața de zi cu zi, veți observa interacțiunea dintre gânduri și emoții și veți descoperi care sunt exercițiile pe care le puteți practica atunci când aveți nevoie de relaxare și conectare cu eul interior.

 

Stil vestimentar – Dress code

Fiecare detaliu al imaginii noastre spune ceva despre noi.  Preferăm să fim o apariție sau doar o prezență? Vă propunem o discuție despre normele și regulile care ne ajută să armonizăm ținuta pe care o purtăm cu evenimentul la care participăm și să ne ferim de greșelile stilistice cel mai des întâlnite.

 

Introducere în Design Interior

Așa cum istoria are tendința să se repete, în cazul amenajărilor interioare, elementele vizuale emblematice din punct de vedere istoric reapar periodic în spațiul decorativ contemporan. Fie că sunt preluate sau reinterpretate, influența lor în locuință este importantă. Propunem o întâlnire adresată pasionaților de design interior care doresc să aprofundeze principiile decorative de bază și direcțiile stilistice, istorice și contemporane din acest domeniu.

 

Femeile celebre ale României

Se spune că în spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie și mai puternică. Vă invităm să ne bucurăm împreună ascultând istoriile unor doamne curajoase, devenite celebre în secolele XIX și XX, atât în țara noastră cât și în străinătate. Ele reprezintă modele și surse de inspirație, conturând destine memorabile, într-o lume în care femeile se aflau în umbra bărbaților. De-a lungul istoriei, aceste femei au pășit în lumina reflectoarelor și și-au pus amprenta asupra dezvoltării naționale sau a unor schimbări internaționale.

 

Time management: timpul înseamnă viață

Vă propunem o întâlnire în cadrul căreia ne vom readuce aminte că timpul nostru reprezintă viața noastră. Iar timpul este una dintre puținele resurse care nu se poate cumpăra cu bani și nici nu poate fi reutilizată. Participanții la această întâlnire vor înțelege care sunt noțiunile de planificare și organizare eficientă a activităților și care sunt metodele prin care își pot dezvoltarea abilitățile de organizare, astfel încât obiectivele vizate să fie atinse fără stres.

 

Tendințe în modă: toamnă-iarnă 2017

Ce o să porți în sezonul rece din acest an? Cum poți să îți adaptezi garderoba astfel încât să fii la modă? Care sunt volumele, materialele, tăieturile, formele și culorile care se poartă? Vă invităm la o discuție despre toate aceste lucruri. Vom vorbi despre noile curente care domină creativitatea în materie de modă. Va urma un exercițiu practic despre interpretarea tendințelor prin prisma stilului personal, dar și o sesiune de întrebări și răspunsuri.

 

Comunicarea eficientă

Există o serie de strategii în baza cărora putem influența lumea în care trăim. În cadrul acestei întâlniri vom discuta despre principiile comunicării eficiente și vom afla care sunt barierele în comunicare. Participanții vor afla mai multe despre felul în care programarea propriilor gânduri influențează interlocutorul, ducând astfel la atingerea obiectivelor.

 

Introducere în istoria parfumului

Vă invităm să descoperim împreună istoria și semnificațiile parfumului, să îi aflăm secretele și să îi descoperim utilizările. În călătoria noastră, ne vom opri asupra unor imagini și reclame celebre, vom afla notele dominante din parfumurile faimoase, iar la final ne vom delecta cu câteva rețete și testere.

 

Poveștile Bucureștiului

Bucureștiul era cunoscut la sfârșitul secolului al XIX-lea că Micul Paris sau Parisul din Est. Astăzi capitala României păstrează încă pe alocuri atmosfera acelor ani, fiind un oraș al contrastelor, cu o bogată istorie și cu personalități marcante. Bucureștiul merită descoperit în detaliu și vă invităm să-l analizăm în cadrul acestei întâlniri, prin intermediul unei călătorii, cu ajutorul imaginilor și povestirilor.

 

Atelier demonstrativ de machiaj

Atelierul va consta într-o demostrație de machiaj pe un voluntar, ales prin tragere la sorți dintre participante, cu explicații pentru fiecare pas, sfaturi și mici secrete. În cadrul acestei întâlniri, lectorul va exemplifica cu ajutorul imaginilor fiecare metodă de machiaj prezentată. Vor fi încurajate întrebările și vor fi date sfaturi personalizate. Participanții vor afla cum să adapteze machiajului în funcție de tipul de ten și vârstă, care sunt metodele de curățare și hidratare a tenului și cum să transforme machiajul de zi într-un machiaj de seară.

 

Vorbire în public

Momentele în care mergi la o conferință, participi la o prezentare, o ședință sau un atelier sunt doar câteva dintre momentele în care ajungi să fii inspirat de oameni renumiți, care au un lucru în comun: susțin cu lejeritate un discurs captivant pe orice scenă. Îți propunem o întâlnire în cadrul căreia vei afla câteva sfaturi despre ce înseamnă o bună prezentare a discursului și care este rolul elementelor verbale, paraverbale și nonverbale într-o conversație sau într-un discurs.

 

Te așteptăm cu drag la Mall Promenada pentru multe sesiuni de inspirație și workshopuri interesante!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *