Vești bune pentru iubitorii de încălțăminte

2017 este aici, iar trendurile sunt pe cale să se schimbe. Totuși, nu sunt motive de ingrijorare și de ignorat reducerile la colecțiile toamnă-iarnă 2016 pentru că sunt câteva trend-uri ale lui 2016 care se vor păstra și în 2017, chiar și când vine vorba despre încălțăminte.

Pentru cei care preferă încălțămintea confortabilă, vestea bună este că pantofii sport vor rămâne în tendințe. Dar nu vorbim despre modelele simple, clasice ci despre cele spectaculoase, care ies din tipar.

 

Pentru EA

1

 

Pentru EL

2

 

 

Botinele vor rămâne și ele în tendințe, la fel și încălțămintea cu barete, sireturi, catarame sau vârf evidențiat. Așadar, doamnelor și domnilor, let ‘s shop!

 

Pentru EA

3

 

Pentru EL

4

 

Avem și un pont, că tot este sezonul reducerilor. Deichmann ne reamintește că nu doar decembrie este luna cadourilor și vine cu o surpriză pe placul iubitorilor de încălțăminte: până pe 22 ianuarie ai ocazia să îţi reînnoieşti garberoba cu perechi noi de încălţăminte şi accesorii.

Astfel, dacă îți cumperi o pereche de încălțăminte redusă, a doua aleasă de tine va fi la jumătate de preț. Asta nu e tot: dacă ești tentată să adaugi garderobei tale două perechi noi de încălțăminte, atunci a treia îți va fi oferită gratuit.

800x440-bogo0117

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *