Vara Promenada îți aduce super cadouri la shopping!

Chiar ne dorim să îți facem vara mai frumoasă!

Pe lângă evenimentele pe care le-am pregătit vara aceasta la Promenada și #PePromenada: filme în aer liber, petreceri în grădina noastră urbană, Culinaria Street Food Market în parcarea supraterana (intrarea Floreasca), concerte LIVE și multe alte altele, nu uităm de pasiunea noastră comună: shopping-ul.

Îți oferim un nou motiv care să te convingă să-ți setezi ca destinație de vară Promenada: un super cadou la cumpărături. Cum te-am obișnuit, la Promenada, cumpărăturile vin cu ceva în plus: vouchere în valoare de 100 Lei pentru cumpărături de minimum 1.000 Lei*, în weekend-urile din perioada 1-30 iunie.

Nu trebuie decât să vii cu bonurile fiscale (din aceeași zi) la Infopoint Promenada (intrarea Floreasca), iar noi îți dăm pe loc voucherul de cumpărături, valabil în magazinele tale preferate: Massimo Dutti, Zara, Zara Home, Oysho, Bershka și Stradivarius.

Rămâne doar să te decizi cu ce piese îți completezi lista de vară!

1

Massimo Dutti

2

Zara

3

Zara Home

4

Oysho

5

Bershka

6

Stradivarius

 

***

Voucherele se acordă pentru bonuri din aceeași zi a căror sumă este egală sau depășește 1.000 Lei. Voucherele se acordă strict în ziua efectuării cumpărăturilor. Data bonurilor fiscale trebuie să fie aceeași cu data solicitării voucherelor.

În campanie nu participă bonuri mai mici de 50 Lei.

Campania este valabilă doar pentru cumpărăturile din weekend-urile lunii IUNIE:

✓ 3 – 4 iunie

✓ 10 – 11 iunie

✓ 17 – 18 iunie

✓ 24 – 25 iunie

Voucherul este valabil exclusiv pentru achizițiile făcute în magazinele Massimo Dutti, Zara, Zara Home, Oysho, Bershka și Stradivarius din Mall Promenada (București).

Nu se acordă rest sau contravaloarea în LEI.

Voucher valabil și poate fi valorificat doar în zilele de weekend din iunie: 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25 iunie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *