Vara asta suntem PE shopping cu Marta Popescu

Sper că știi până acum cine e Marta Popescu! A fost fotograf la Next Top Model by Catalin Botezatu, a făcut turul țării cu proiectul foto “Iubesc…” unde a aflat ce ne face fericiți și în fiecare zi prin studioul ei trec cei mai cool artiști ai momentului. În plus, e mereu o apariție surprinzătoare în materie de fashion.

Așa că am pus la cale împreună cu ea următorul concurs #PePromenada !unnamed

Ideea e simplă: în perioada 13 iulie – 10 august, Marta te provoacă să îți faci faci o poză cu lucrurile pe care ți le-ai cumpărat de la Promenada, în care să recreezi afișul campaniei Vara asta sunt PE Shopping. Vino PE terasa Promenada, laudă-te în poză cu noile tale achiziții, încarcă poza pe Instagram-ul tău cu hashtagul #PePromenada și nu uita să ne dai tag @promenadaro!

Apoi, vei putea să îți vezi pozele și pe site-ul nepi.promenada.fullscreendigital.ro în galeria #PePromenada. Pe perioada campaniei, o lăsăm pe Marta să-și facă de cap pe contul Instagram al mall-ului, așa că fii pe fază și urmărește-i postările pe contul Promenada.

Săptămânal, Marta va alege cea mai cool postare care va fi premiată prin vouchere în valoare de 150 lei pentru mai mult shopping la Promenada!

Ce mai aștepți? Pune-te PE shopping şi pozat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *