Tissot

Bijuterii și Accesorii • Inchis acum

 

Tissot, cu semnatura „Inovatie prin traditie”, s-a aflat in elita maiestriei si inovatiei orologere inca de la infiintarea sa, in 1853, de catre Charles-Felicien Tissot si fiul sau, Charles-Emile.

De atunci si pana in prezent, Tissot a surprins publicul prin inovatiile sale. Spiritul neobosit de pionierat in domeniul orologer a condus la transformarea unei afaceri mici, din oraselul elvetian Le Locle, la o companie de renume international ale carui produse sunt prezente in peste 160 de tari. De la primul ceas de buzunar, cu doua zone de timp, din 1853, pana la dezvoltarea tehnologiei tactile T-Touch, Tissot a prezentat de-a lungul timpului o serie de premiere in materie de tehnologie, materiale si design, chiar si crearea de ceasuri din piatra, lemn si sidef.

In calitate de cronometror oficial al FIBA, AFL, MotoGP, FIM Superbike si al campionatelor mondiale de ciclism, scrima si hochei, Tissot se angajeaza sa respecte traditia, subliniind valorile sale fundamentale de performanta si precizie, totodata stabilind noi standarde.

De-a lungul timpului, mai multe personalitati au purtat ceasuri Tissot, printre care Elvis Presley, Grace Kelly, Nelson Mandela, actrita Sarah Bernhardt sau cantareata Carmen Miranda.

Cu o gama variata de ceasuri de calitate foarte buna, la un pret atragator in comparatie cu alte branduri elvetiene, Tissot continua sa isi ia in serios angajamentul de a face calitatea excelenta accesibila.

Astazi Tissot este membru al Swatch Group, cel mai mare producator si distribuitor de ceasuri din lume si este in prezent liderul producatorilor de ceasuri elvetiene traditionale ca numar de bucati vandute anual.

 

Pentru mai multe detalii: www.cellini.ro/brand/tissot

Te aşteaptă Luni - Sâmbătă : 10:00-22:00 Duminică : 10:00-22:00

Telefon(+4) 0735306263 Emailpromenada@cellini.ro

-1 0 1 2
Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait