Tu unde te distrezi după job? Vino în Cupa Firmelor la Biliard și câștigă premii totale de 2.000 lei!

În următoarea perioadă, la Trickshot te așteaptă numeroase evenimente și oferte pentru distracție. Când simți nevoia să îți faci program după job, hai să vezi cum te poți relaxa la bowling sau biliard!

 

Până pe 31 decembrie, evenimentul Drinks After Work are loc în fiecare miercuri, de la 18:00, cu o super ofertă: „Buy 1, Get 1 FREE”! În plus, DJ-ul va anima atmosfera, iar tu ai un motiv în plus să scapi de la job cât mai repede! Cumperi o băutură din categoria celor participante la campania „DRINKS AFTER WORK” și primești a doua băutură GRATIS.

1

Are loc Cupa Firmelor la Biliard!

 

“CUPA FIRMELOR LA BILIARD” își propune atragerea reprezentanților companiilor din București într-o competiție sportivă amicală cu scopul de a socializa și de a petrece timpul liber într-un mod placut și relaxant. Sunt acceptați la competiție antreprenori, parteneri de afaceri, angajați, persoane cu profesii liberale, cu alte cuvinte oricine reprezintă o companie de stat sau privată. Nu sunt acceptați la competiție jucătorii profesioniști de biliard. Organizatorul are dreptul de a selecta participanții. Participanții trebuie doar să comunice numele companiei pe care o reprezintă, fără alte documente.

 

“CUPA FIRMELOR LA BILIARD” se desfășoară sub forma unui concurs de biliard la categoria bila 9, regulament competițional. Evenimentul este structurat pe 16 ediții (15 etape + finala). Edițiile sunt săptămânale, respectiv 1 ediție pe săptămână, în fiecare zi de MARȚI, începând cu ora 18:00.

 

După disputarea celor 15 etape se va susține FINALA unde vor participa cei mai buni 40 reprezentanți companii conform clasamentului final.

 

Vă așteptăm cu premii totale de peste 2.000 Lei!

 

Găsești aici întregul regulament.

 2

 

Începe Liga de Bowling pentru jucători amatori

 

Din 10 noiembrie începe Liga de Bowling pentru amatori la TrickShot Promenada, nivel 2!

 

Formează o echipă cu încă 2 sau 3 prieteni și hai să doborâm niște popice. Vei juca săptămânal împotriva altei echipe, îți vei face prieteni noi și vei învăța cum să obții cel mai bun scor de la cel mai tare entertainer, Multiplu Campion Național la Bowling! Puțin sport combinat cu distracție și adrenalină o să fie ritmul tău până în luna februarie.

 

Te așteptăm cu premii constând în baxuri de bere Desperados și sticle de vin de la Cramele Recaș!

3

 

În plus, pe lângă toate aceste evenimente foarte fun, Trickshot mai are o ofertă: până la sfârșitul lunii decembrie, Trickshot oferă clienților care au o notă de plată de minimum 100 lei – un VOUCHER cadou cu 1 oră gratis la bowling sau 2 ore gratis la biliard!

 

Te așteptăm după birou la Trickshot Promenada să ne întrecem la distracție!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *