TRUCURI DE STIL: Cum să porți inelele ca un fashion icon

Inele sunt bijuterii mici cu puteri nebănuite!

De exemplu, au puterea de a te transforma într-un fashion icon atunci când găsești moduri inovatoare de a le purta. Moda unui inel sau a inelelor puse pe degete doar în numele opulenței, fără o viziune de ansamblu a apus. Acum, chiar și ce inele și cum se pun inelele pe deget sunt aspecte atent studiate de iubitoarele de modă, inainte de a ieși din casă.

Pentru acest sezon estival, modul de purtare al inelelor este puternic influențat de trend-urile sezonului: culori puternice, print-uri florare sau modele geometrice.

Conferă stilului tău un aer estival purtând inelele în aceste moduri tres chic:

 

#1 Stilul curcubeu

Dispuse pe câte un deget, toate pe un deget sau aranjate random, stilul curcubeu necesită câteva inele simple, dar colorate. La Pandora Promenada am găsit o colecție de inele perfectă pentru adoptarea acestui stil: cu email colorat intens aplicat manual sau pietricelele în nuanțe complementare. Joacă-te cu proporțiile și culorile combinând inelele late cu cele subțiri și nuanțele tale preferate.
Decupajele în formă de inimioară pe marginile inelelor te vor cuceri la prima probă.

1

 

#2 Stilul floral

Imprimeurile florale sunt în topul tendințelor din această vară, inclusiv atunci când vine vorba de inele. Tot la Pandora Promenada am găsit inelele reprezentative pentru a adopta acest stil. Cununi delicate de margarete sau superbe magnolii roz – alege propriul tău buchet pe care să-l porți pe degete.
Argintul 925 elegant și pietrele transparente conferă o notă revigorantă pe inelele cu margaretă superbă. Iar tonurile mai deschise și mai închise din natură sunt recreate în cadrul inelelor cu flori de magnolie cu email cu efect de umbră în nuanțe de roz și alb, plus pietricele roz.

2

 

#3 Stilul geometric

Pentru stilul geometric ai nevoie de inele cu forme geopetirce (pătrat, cerc, triunghi) pe care să le dispui la întâmplare, dar controlat în același timp. Poți să pui 3 inele cu cele 3 forme diferite pe un deget, câte două și unul separat sau mai multe inele cu aceeași formă pe un singur deget. Posibilitățile sunt infinite cu inele Pandora, disponibile într-o mulțime de forme și dimensiuni. Bătute cu pietre, acestea vor adăuga eleganță și rafinament degetelor tale. Să nu uităm că mâinie sunt cartea noastră de vizită.

3

Impresionează prin stilul în care porți inelele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *