Transformă-ți casa într-un templu al zenului

Confortul casei se construiește mai greu decât pereții, în primul rând pentru că durează mai mult să alegi lucrurile care merită cu adevărat să-și câștige un locușor în ea.

Dar, ce poate fi mai frumos după o zi la birou sau alergătură prin oraș decât atunci când te întorci acasă să te simți ca o zeitate? Noi avem ingredientele necesare care te vor face sa uiți de tot stresul acumulat peste zi și te vor ajuta să-ți recapeți puterile chiar și într-o zi friguroasă de iarnă:

  1. Patură

patura

Alege o patură cât mai pufoasă, de preferat din bumbac sau tricotată cu fir moare de lână care atunci când te îmbrățișeze și încălzească instant.

 

  1. Perne

perna

Da, da, ai ințeles bine! Perne, nu perna, da? J În toate formele și mărimile, cu orice imprimeu iți place sau se potrivește decorului tău sunt un must-have în casa oricui. Fie că le pui pe canapea sau chiar pe jos, vor da camerei tale de zi un aspect cosy și prietenos!

 

  1. Lumânări parfumate

lumanari

Lumânările parfumate umplu casa cu mireseme calmante și dau o strălucire aparte oricărei încăperi. Fii creativ! Pune-le în fața unei oglinzi și vor crea un efect uimitor!

Acum că te-am ajutat să-ți faci lista, nu-ți rămâne decât să dai o fugă la H&M Home Promenada și să-ți îmbraci casa în straie care emană doar fericire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *