Top fashion trends de la Milan Fashion

Săptămâna Modei de la Milano a fost întotdeauna mult așteptată pentru toți pasionații de fashion care vor să observe noile tendințe și ce recomandă designerii pentru noul an.

Anul acesta, creațiile Gucci, Prada, Fendi, Moschino, Versace sau Giorgio Armani au făcut furori pe podiumul de la Milano.

Pentru noul an, propunerile marilor designeri de modă sunt culorile maro și nude, îmbinate cu note explozive ale culorilor puternice.

Prezentarea Gucci din acest an a fost cu adevărat spectaculoasă; casa de modă înființată în 1921 a prezentat colecții atât feminine, cât și masculine. De asemenea, Moschino mizează în acest nou sezon pe culoare și împletituri. Creațiile au fost foarte bine primite și apreciate de toți criticii de modă.  Giorgio Armani a surprins și de această dată, fiind designerul care a beneficiat de două prezentări de modă, organizate consecutiv.

Designerul Karl Lagerfeld a venit cu propuneri foarte interesante din partea casei de modă Fendi, pentru noile colecții. În ceea ce privește paleta cromatică, s-a îndreptat spre nuanțe de bej, maro și portocaliu. Croiurile au fost simple, dar pline de inovație și stil.

Verdele smarald s-a alăturat și el paletei cromatice, completată și de clasicele alb și negru. De asemenea, dungile și carourile rămân în tendințe. Fustele peste genunchi sunt alegerea potrivită pentru anul următor, așa că putem deja să achiziționăm câteva piese de rezistență.

Casa de modă Prada vine în schimb cu unele propuneri mai îndrăznețe. Printurile inspirate din benzile desenate au decorat inedit articolele vestimentare.

Nici tentele de sobrietate nu au lipsit de la Săptămâna Modei de la Milano. Casa de modă Max Mara recomandă albul, negru și compleurile monocrome. Din punct de vedere al croiurilor, mizează pe simplitate, piesele vestimentare fiind vaporoase și lejere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *