Ținute șic pentru cel mic găsești la Smyk!

Vara este anotimpul activităților în aer liber, când zilele sunt pline cu soare și cei mici sunt mai tot timpul în mișcare. De aceea este important ca ținutele să fie cât mai lejere și placate la purtare, dar și conforme cu cele mai rcete tendintein modă, de aceea suntem siguri că cei mici vor arată mai COOL în ele! Mai jos găsiți câteva sugestii de ținute din colecția COOL CLUB Primăvară – Vară 2017!

Pentru cel mic 

Lejeritatea la mișcare și materialele natural precum bumbacul sunt unele dintre cele mai importante atribute de care trebuie tiunut cont în alegerea ținutei potrivite. Desigur, culorile vii, imprimeurile moderne și accesoriile pentru soare nu sunt de neglijat. Din garderobă nu poate să lipsească și o ținută penru ocazii speciale!

NL_1NL_2

Pentru cea mică 

Fie că vei alege nuanțe diafane de pasteluri sau culori puternice, cu siguranță trebuie să incluzi o rochița sau o fustiță ușor de asortat! Gentuță, ochelarii de soare și pălăriuță de soare sunt accesorii ce nu trebuie să lipsească!

NL_3 NL_4

*Produsele sunt cu titlu de prezenatre și se găsesc în magazine în linită disponibilității.

 

Te așteptăm în magazinul SMYK All for Kids unde vei fi surprins nu doar de gamă variată de articole, dar și de reducerile de până la 50% la Colecția Primanvara – vară 2017!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *