Ținute cu personalitate, în stil sport-chic

Lista cu „To do” pare că nu are sfârșit vara asta. Fiecare zi pare că vrea să ne surprindă cu o nouă provocare și nu putem să spunem „nu”, nu e așa? Pentru orice nouă aventură care s-ar arăta la orizont trebuie să fim pregătiți și spiritual și… vestimentar. Cum putem să știm cum să ne îmbrăcăm astfel încât să fim gata pentru orice experiență? Soluția vine de la specialiștii în modă și designerii care propun să încerăm stilul sport-chic.

Potrivit în aproape orice context, stilul sport-chic este perfect pentru zilele în care nu planificăm să participăm la vreun eveniment de gală, ci doar să ne bucurăm de razele de soare și de timpul frumos. Acest stil este alegerea vedetelor și asta pentru că, pe lângă faptul că este cool și mereu în trend, este un stil care îți pune în evidență personalitatea și te lasă să îți pui amprenta prin alegeri și combinații de la clasic la noncoformist. La toate acestea, se mai adaugă și faptul că este un stil lejer, confortabil și relaxant.

Ce ai spune să combini câteva piese vestimentare pe care le găsești în magazinele Gant și Lacoste din Promenada Mall și să obții cele mai apreciate outfituri de zi, în stil sport-chic.

  • Îndrăznește să fii cool pe bicicletă și combină pantofii sport cu o pereche de blugi și o cămașă.

 

Screen Shot 2017-08-07 at 14.40.27

Stai, ce?! Ai uitat de bicicletă? O găsești pe cea potrivită la Gant, în Promenada Mall.

 

  Screen Shot 2017-08-07 at 14.40.45

  • Ce ai spune să optezi pentru un look sport-chic, cu accente feminine? Îmbracă o rochie cu print floral și accesorizează-o cu o pereche de pantofi sport. Nu uita de zâmbet și ești pregătită pentru o zi nouă de vară!

 

Screen Shot 2017-08-07 at 14.41.07

  • Stilul sport-chic este perfect pentru labirintul urban, atunci când ai foarte multe de făcut, dar nici nu vrei să te pierzi în mulțime. Pentru zilele cu adevărat solicitante, ce ai spune să te încarci cu multă energie și să optezi pentru un look sport-chic, cu accent pe cuvântul sport. Chiar dacă îmbraci o ținută mai legeră, care îți permite să te miști în voie, asta nu înseamnă cu nu poți să arăți spectaculos și feminină. Iată propunerea noastră:

 

      Screen Shot 2017-08-07 at 14.41.31

Deja simți că stilul sport-chic te caracterizează mai mult decât ți-ai fi imaginat? Atunci te așteptăm în magazinele Gant și Lacoste din Promenada Mall cu multe piese vestimentare pe gustul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *