Te așteptăm #PePromenada cu chef de mișcare!

Avem o veste pentru tine: din 12 noiembrie patinăm la înălțime!

Iarna nu poate opri distracția #PePromenada, așa că nu uita să-ți iei patinele cu tine pentru că se anunță multă voie bună pe patinoarul suspendat deasupra orașului. Nu-ți rămâne decât să vii să-ți exersezi mișcările, în aer liber cu miros de ceai cald și ciocolată.

Din experiența anilor trecuți, îți spunem cu mâna pe gheță, că cei mici vor fi cuceriți de sport, dar și de peisajul de poveste.

Vă așteptăm să ne distrăm pe gheață! Patinoarul este deschis din 12 noiembrie, pe terasa Promenada, la nivelul 2, de luni până duminică, între 10:00 și 22:00.

Turele se fac zilnic, după următorul program:

10:00-13:00

14:00-17:00

18:00-22:00

Prețul accesului pe gheață (fără limită de timp, cu un bilet se poate patina toată ziua) este:

Luni – Joi: 20 lei

Vineri – Duminică: 25 lei

 

Dacă nu ai patine, le poți închiria la patinoar cu 15 lei/pereche, iar dacă ai patine dar acestea au nevoie de ascuțiere, acestea pot fi ascuțite tot la patinoar cu 15 lei/ pereche.

 

Poți închiria chiar și un bobby (suport patinaj) cu 15 lei/oră sau beneficia de o inițiere în ale patinajului (instructor) cu 40 lei/oră (la care se adaugă prețul biletului de acces).

 

În plus, te bucuri și de promoții și discounturi: sărbătoriții zilei care își demonstrează ziua de naștere cu actul de identitate intră gratuit pe gheață (fără asigurarea patinelor), iar grupurile mai mari de 10 persoane au 1 acces gratuit, grupurile mai mari de 20 de persoane – 2 accesuri gratuite și tot așa.

 

Hai #PePromenada pentru o iarnă  de poveste!

patinoar-promenada

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *