SUPER REDUCERI: Încălțăminte care nu lasă familia la greu!

Încălțămintea de calitate este nelipsită de pe listele de shopping inteligent ale întregii familii!

Reducerile finale de până la 70% de Office Shoes Promenada ne-au reamintit că e momentul să ne grăbim să prindem ultimele modele și mărimi din colecția toamnă-iarnă la prețuri cu care nu ne vom mai întâlni prea curând.

În cazul în care încă mai eziți, iată 4 argumente care vă vor convinge:

 

✓ doamnele nu au niciodată prea mulți pantofi! Sunt adorați, sunt purtați și luați la reducere lasă loc și de alte cumpărături.

✓ cei mici au nevoie constantă de încălțări noi de calitate! Piciorușele le cresc foarte repede, iar calitate își spune cuvântul în dezvoltarea corectă a piciorului. Dacă tot trebuie, de ce să nu-i iei la reduceri?

✓ domnii se mulțumesc adesea cu o singură perche de încălțăminte pe care o poartă până la epuizare. Dacă tot o plac atât de mult, de ce să nu-i dea șansa la o viață mai lungă cu perechi alternative de încălțăminte, luate la reduceri?

✓ pentru ficare membru al familiei, argumentul comun este: rezistența. Încălțămintea de calitate nu vă va lăsa niciodată la greu, indiferent de drumurile pe care le faceți împreună. La petreceri, în drumeții sau în vacanță, nu vă veți afla în situația de a cheltui bani pe o pereche de încălțăminte pentru că cea cu care ați pornit la drum v-a lăsat.

 

Puneți-vă încălțămintea potrivită, redusă cu până la 70% de:

 

…mers la petreceri

1

…de mers în drumeții

2

…de mers în vacanță

3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *