Sunset Rooftop 2 #PePromenada- Magda, Matthias Tanzmann, Davide Squillace

Pe 9 septembrie, începând cu ora 19:00, îți dăm întâlnire #pePromenada să povestim, pe ritmurile lui Matthias Tanzmann, Magda, Davide Squillace și Victor Stancov, momentele memorabile petrecute vara asta.

Chiar dacă vara se retrage oficial din calendar, magia apusurilor calde și a nopților târzii continuă. Muzica bună și atmosfera relaxantă vor întreține dansul în aer liber, discuțiile lungi și vibe-ul pozitiv. Așadar, ne reîntoarcem pe terasa Promenada pentru încă o seară plină de mișcare pe rimurile tale preferate, la The Mission Sunset Rooftop 2.

Sunetele care îți vor descrie vara pleacă de la pupitrul la care vin:

  • Magda

https://www.facebook.com/unmagda/
https://soundcloud.com/magda-official

  • Matthias Tanzmann 

https://www.facebook.com/matthiastanzmann/
https://soundcloud.com/matthias-tanzmann

  • Davide Squillace 

https://www.facebook.com/davidesquillace/
https://soundcloud.com/davide-squillace

  • Victor Stancov

https://soundcloud.com/victorstancov
https://www.facebook.com/victorstancovro

Nu rata să strecori încă o zi de vară, chiar dacă toamna începe să se instaleze ușor-ușor. Achiziționează-ți biletul din timp și spune-le și prietenilor tăi. E seară perfectă să vă bucurați de amintirile acumulate vara asta.

Biletele la eveniment te așteaptă! 

BILETE REGULAR în sistem e-ticket: 45 RON

– Plasează o comandă pe Bilete.ro prin e-ticket (print at home). Plătește cu cardul, fără taxă de curierat.

Pentru fiecare bilet achiziționat vei primi pe email un link unic. Tot ce trebuie să faci este să-ți printezi biletul acasă și să vii cu el la eveniment.

BILETE REGULAR AVANS: 45 RON (în rețeaua Bilete.ro)

– Prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat)

– Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” și în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

– Alte puncte de vânzare: E3 (Calea Floreasca Nr. 111 -113), Entourage (Str. Eugen Carada Nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Calea Griviței, Nr. 143, parter, în incinta Hotel Ibis.

BILETE VIP ÎN AVANS: 100 RON

BILETE REGULAR LA INTRARE: 60 RON

BILETE VIP LA INTRARE: 120 RON

Pentru BILETE VIP și REZERVĂRI mese sunați la: +40 733 627 846. De asemenea, accesează http://bit.ly/2tYFTpK pentru detalii și postări despre petrecere.

Sărbătorim împreună experiența verii, la un eveniment care îți va face rost de și mai multe amintiri frumoase! Ne vedem pe terasa Promenada Mall, de la ora 19:00 cu multă energie și entuziasm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *