SUMMER LIST: 5 piese hot care să nu-ți lipsească din bagajul de plajă

Te gândești doar la concediu și la cum vei lenevi pe o plajă în curând? Și noi!

Entuzismul de ajută să gândim bagajul pentru un concediu pe litoral, astfel încât să nu ne lipsească nimic esențial, pentru că un bagaj bine făcut îți poate asigura o vacanță perfectă cu cocktail-uri, relaxare și toate cele necesare la îndemână.

Hai să pregătim bagajul pentru plajă împreună!

 

Costume de baie

Da, e bine să ai cel puțin 2-3 la tine. Optează pentru unul în două piese pentru primele zile, pentru a-ți contura bronzul, după care poți să treci la unul întreg pentru un plus de stil pe plajă. Costumele întregi sunt foarte populare printre tendințele acestei veri și trebuie să le porți!

1

Triumph                                     Penti                                   Calzedonia

 

Papuci sau sandale de cauciuc

Nu vrei ca nisipul fierbinte să-ți ardă tălpile și nici să iei încălțămintea de oraș pe plajă, pentru că nisipul, umezeala și căldura au efect nociv asupra ei.

2

Office Shoes

 

Prosop de baie

Prosopul de baie trebuie să fie mereu la îndemână pentru a-ți oferi o îmbrățisare caldă după o baie în mare. Anul acesta un nou trend lovește printre vedetele de pe Instagram: prosopul de baie rotund pe care să-l folosești mai mult pentru a sta pe el. Așadar, dacă optezi pentru un prosop rotund, nu uita să adaugi și unul clasic în bagaj.

3

Oysho                                      H&M                                Zara Home

 

Pălărie

Nu doar pentru că e în tendințe și va merge perfect cu costumul tău de baie întreg, dar și pentru că te protejează de razele soarelui.

4

Stradivarius                         Bershka                               H&M

 

Pareo

5

H&M                                      Penti                                     Penti

 

Și încă ceva! Nu uita de produsele pentru protecție solară: creme, uleiuri și apă termală. Indiferent de temperatură și de planurile tale, acestea nu trebuie să-ți lipsească din bagaj. Chiar și dacă stai la umbă. Medicii dermatologi recomandă protecția de fiecare dată când ieşim din casă în plină zi, atât pentru a preveni îmbătrânirea prematură şi arderea pielii, dar mai ales pentru a elimina riscul apariţiei cancerului de piele, cauzat de expunerile repetate și prelungite la soare. Pentru faţă, ai nevoie de protecție ridicată, de minimum 30, iar pentru restul corpului poţi opta pentru un produs cu FPS de minimum 15-20. La fel de importantă este și îngrijirea corpului după expunerea la soare: investeşte şi într-o loţiune after-sun pentru calmare și hidratare.

6

✓ Avène Apa Termală Spray (Sensiblu)

✓ Bottega Verde Protectie solara – crema de fata, antioxidanta, de protectie, pentru pielea sensibila si delicata, cu maxnolia si ulei de argan – protectie foarte inalta spf 50 (50 ml) (Sensiblu)

✓ CLARINS Gelee Apres Soleil – cremă după soare (Sephora)

 

Tu ce mai pui în bagaj?