Street fashion: Inpiră-te de la Gigi Hadid

Fiecare ținută excelează prin produsele pe care le conține. Azi ne inspirăm de la Gigi Hadid pentru un look perfect, pentru zilele călduroase de vară pe care vrem să le petrecem în oraș. Alegerile pot fi diverse, însă piesele vestiementare de la Tommy Hilfiger sunt mereu alegerea preferată a lui Gigi, care nu încetează să ne surprindă cu cele mai inedite apații, apreciate de mai toți criticii de modă.

Ce ai spune să încerci și tu una sau toate combinațiile de mai jos? Exemplele se pliază pe orice stil vestimentar ai adopta și, cu siguranță, o astfel de alegere nu te va lăsa în zona de anonimat.

  • Poartă tricoul emblematic din colecția Tommy Hilfiger și combină-l cu o pereche de jeans scurt pentru un outfit perfect pentru o seară pe malul mării. Așteaptă răsăritul cu un look strălucitor, care va face și soarele să se intimideze.

image13

Sursă foto: Pinterest 

  • Pentru a obține un outfit feminin și classy, Gigi Hadid îți arată cum poți să porți un deux-pieces de la Tommy Hilfiger, pentru a concura cu frumusețea zilelor de vară. Ținuta evidențiază latura ta feminină și îți pune în evidență silueta pentru care ai mers la sală în ultimul an. Combinația de culori este un mix fantastic, care denotă prospețime și energie. Liniile drepte sugerează finețe, atenția la detalii și determinarea pe care femeia modernă le are.

image14

Sursă foto: Pinterest

  • Pentru un look retro-urban, combină tricoul icon de la Tommy Hilfiger cu o pereche de blugi lungi sau pantaloni negri și o pereche de botine ori sandale cu toc. Poți să transformi ușor acest outfit într-unul cu accente rock, in funcție de stilul care te caracterizează. Unde purtăm o astfel de combinație? Aproape oriunde! În oraș, la cumpărături, la un prânz, la cinema ori, pentru că este sezonul concertelor, putem să înlocuim pantofii cu toc cu unii sport și suntem gata îmbrăcați de festival.

 

Screen Shot 2017-08-07 at 15.11.36

Vino la magazinul Tommy Hilfiger din Promenada Mall și alcătuiește-ți o ținută perfectă pentru vară, inspirată de stilul fotomodelului american, Gigi Hadid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *