Strălucește cu roz, galben și indigo!

Moda are obiceiul de a se repeta din când în când, dar asta nu înseamnă că trendurile revin în actualitate exact aşa cum erau în trecut. Ele sunt reinventate pentru a veni cu o viziune nouă şi modernă pe lângă conceptul clasic.

Pentru 2016, ECCO revigorează stilul feminin-chic al anilor ’60 cu o reinterpretare modernă şi îndrăzneaţă a culorilor specifice acelei perioade. O paletă delicioasă şi vibrantă de roz intens, galben aprins şi indigo se pregăteşte să înlocuiască ţinutele monocrome din sezonul rece.

Culorile de top ale anului 2016 sunt îndrăzneţe, vesele şi creează un impact puternic de la prima vedere, dar totodată induc o stare de relaxare şi calm, seninătate şi căldură. Astfel, galbenul intens sugerează căldură şi fericire, rozul aprins – gingăşie şi generozitate, iar indigo – relaxare şi escapism.

1

Geanta ECCO Haya        

2

Geanta ECCO Haya             

3

Portmoneu ECCO Haya

4

Geanta ECCO Haya 

Pentru un look de zi de inspiraţie retro, combină fuste elegante cu croială în A cu sacouri cambrate şi cu geanta ECCO Haya în nuanţe vibrante de roz, galben sau indigo. Detaliile metalice discrete şi designul minimalist te vor inspira să creezi cele mai chic ţinute retro!

Un alt accesoriu care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă în primăvara 2016 este portmoneul colorat şi mulţi-funcţional ECCO Haya. Confecţionat din piele de înaltă calitate şi prevăzut cu căptuşeală Baby Ottoman rezistentă la apă, acest portmoneu îţi va deveni indispensabil deoarece îţi oferă tot spaţiul de care ai nevoie ca să porţi cu tine lucrurile ce-ţi sunt necesare în fiecare zi: 6 compartimente pentru card de credit, buzunar adiţional pentru 8 carduri şi 2 ferestre pentru card de identitate.

Cu ECCO Haya, anul 2016 va fi plin de culoare şi stil!

Genţile şi portmoneele ECCO Haya sunt disponibile în magazinul ECCO din Promenada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *