Ziua Internațională a Cafelei și Insula Creativității cu LEGO sau ce evenimente captivante ne mai așteaptă în acest weekend la Promenada

22/09/2016

Ziua Internațională a Cafelei și Insula Creativității cu LEGO sau ce evenimente captivante ne mai așteaptă în acest weekend la Promenada

La Promenada te așteptăm săptămâna aceasta cu o agendă plină de evenimente pentru pasionații cafegii, care au posibilitatea de a degusta cele mai bune cafele oferite de parteneri, dar și pentru cei cărora le place să construiască lumi în miniatura prin nemuritoarele piese de LEGO.

Iată recomandările noastre:

1. Ziua Internaționala a Cafelei la Promenada “Happy Coffe Day” pe 29 septembrie, orele 10-22

Ia-ți cafeaua la Promenada la doar 3 lei! 

E aromată, e aburindă sau rece ca gheața, e delicioasă și, cel mai important îți dă energie! Cafeaua este una dintre cele îndrăgite băuturi de pe glob. Espresso, americanos, latte sau cappuccino; rece, decafeinizată, cu diferite arome, instant, filtru sau ibric, cafeaua şi lunga sa istorie sunt sărbătorite astăzi în întreaga lume, iar la Promenada o servim de dimineață până seara pe 29 septembrie la un preț cu adevărat special: 3 lei

Trebuie doar să treci pe la Info Point (intrarea Calea Floreasca), să-ți ridici tichetul gratuit iar apoi să pornești în căutarea cafelei favorite cu doar 3 lei, între orele 10-22.

Uite cine te așteaptă cu brațele deschise și cafeaua caldă:

Trickshot (nivel 2)

Costadoro Coffee Lab (nivel 2)

Costadoro Business Lounge (nivel 1)

Palmyie (parter)

Brewtiful (parter)

Terra Cafe (nivel 2)

Filicori (nivel 2)

*Tichetul este nominal și pe baza lui poate fi achiziționată o singură specialitate, la alegere.

**Specialitățile care intră în această promoție sunt exclusiv espresso și cappuccino.

***Mai multe detalii aici: https://promenada.ro/hai-la-o-cafea-aproape-gratis/

2. Insula Creativității LEGO®, cel mai mare eveniment de construcție LEGO din România la Promenada, 1-2 octombrie, nivel 1, orele 11-21

În weekend-ul 1-2 octombrie, cel mai îndrăgit joc în miniatură pregătește un șantier pentru cei mici, unde vor avea ocazia să construiască cel mai mare LEGO din România: Insula creativității

LEGO®! Desfășurat în premieră în România, Insula Creativității LEGO reunește cele mai îndragite game: LEGO® DUPLO®, LEGO® City, LEGO® Friends, LEGO® NINJAGO™, LEGO® NEXO KNIGHTS™ și LEGO Classic.

Sub acoperișul centrului comercial Promenada va fi amenajat un adevărat oraș, în care vizitatorii vor putea vedea construcții realizate de sute de piese LEGO, care vor scoate la suprafață copilul din fiecare și, în același timp, vor pune imaginația tuturor la încercare.

Distracția va avea loc la nivelul 1, în Promenada, între orele 11:00 – 21:00. După ce își vor primi pașaportul de acces, copilașii de peste 5 ani vor putea să își aleagă zona preferată și să creeze cea mai interesantă construcție cu ajutorul cărămizilor disponibile.

În fiecare oră se vor expune creațiile pe Insula Creativității și se vor trage la sorți câte trei caștigători. Câștigătorii vor primi seturi LEGO, în cadrul unei ceremonii speciale: muzică, lumini, fum si țipete de bucurie vor aclama cea mai interesantă construcție !

Deoarece creativitatea nu cunoaște limite de vârstă, prichindeii au șansa să-și expună creația pe mini Insula Creativității și să caștige un set LEGO DUPLO pe oră.

Pentru că și părinții adoră concursurile, ei vor putea intra în competiție pentru a câștiga unul dintre cele 20 seturi LEGO Creator, dacă încarcă pe rețelele de socializare (www.facebook.com/LEGO sau www.instagram.com) între 1-2 octombrie o poză cu construcția copilului lor realizată în cadrul evenimentului, însoțită de hashtag-ul #InsulacreativitatiiLEGO.

Toți participanții vor fi recompensați pe loc cu miniseturi LEGO, diplome de participare și fotografii pentru o amintire de neuitat!

O lume fantezie așteaptă să o vizitați și să ne bucurăm de creativitatea pasionaților de LEGO.

Am început sezonul de toamnă cu un weekend plin la Promenada!

Mai multe detalii despre evenimente și promoții puteți descoperi pe nepi.promenada.fullscreendigital.ro sau pe Facebook, Promenadaro/.

*** Despre mall Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait