NEPI îl numește pe Sebastian Mahu în funcția de Center Manager al mall Promenada

6/05/2015

NEPI îl numește pe Sebastian Mahu în funcția de Center Manager al mall Promenada

Fost Head of Property Management Department al DTZ Echinox, are o vastă experiență în property management și va prelua șefia mall Promenada din luna aprilie 2015

 

București, 18.03.2015 – Fondul sud-african de investiţii NEPI (New Europe Property Investments), unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari de pe piaţa locală și deținătorul mall Promenada, l-a numit în funcția de Center Manager al centrului comercial pe Sebastian Mahu. Din noua sa funcție din cadrul mall Promenada, acesta va coordona activitățile de leasing, property și facility ale centrului începând cu prima săptămână din luna aprilie.

Având o experiență vastă în property management, Mahu a deținut, în timp, poziții de la manager de centru până la coordonator al unor departamente de administrare proprietăți. În cadrul DTZ Echinox, Mahu a coordonat un departament format din 28 de persoane în intreaga țară.

Numirea noului Center Manager al mall Promenada face parte din strategia NEPI de consolidare a poziției de lider a acestui centru comercial pe zona de nord a Capitalei. NEPI a preluat mall Promenada la finalul anului trecut.

 

 *** Despre mall Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

 

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait