Molecule F Concept Store și-a deschis porțile în Promenada Mall

29/10/2015

Molecule F Concept Store și-a deschis porțile în Promenada Mall

Cele mai sonore nume din designul autohton se regăsesc în spațiul multisenzorial din centrul comercial

 

București, 29 octombrie 2015 – Molecule F Concept Store și-a deschis porțile în Promenada Mall, propunând un spațiu mltisenzorial ce reunește 43 de designeri și branduri consacrate ca valori românești, cea mai extinsa selecție de articole vestimentare, accesorii, obiecte de design interior, reviste, cosmetice și parfumuri organice înglobând peste 800 de produse.

Evenimentul de inaugurare din 27 octombrie a atras peste 400 de iubitori de modă, care au descoperit în premieră galeria concept de la nivelul 1 al centrului comercial. Ocupând o suprafață de 300 mp, Molecule F Concept Store este la momentul actual cel mai mare magazin exclusiv dedicat designului romanesc.

 

Acesta a fost amenajat modular pentru a fi putea fi transformat și regândit permanent. Acesta include și o zonă dedicată pentru ședințe foto și un lounge, oferind posibilitatea de a trece din zona comercială către o adevarată experiență fashion & lifestyle. De asemenea, personalul va sta la dispoziția cumpărătorilor cu sfaturi și consultanță de specialitate.

 

Datorită elementelor modulare și a designului, spațiul creează o experiență multisenzorială încă de la intrare, de unde pot fi observate detaliile industriale, proiecțiile video și un mix de culori metalizate. Experiența este întregită de multitudinea de materiale și texturi propuse de designerii români.

 

Mai mult, Molecule F Concept Store din Promenada Mall va găzdui diverse manifestari creative și interactive, de la evenimente proprii ale designerilor prezenți în magazin și lansări de colectii capsulă exclusive, până la evenimente organizate de branduri partenere renumite.

 

Molecule F Concept Store

Proudly Powered by Romanian Designers.

Different by choice. Unique by selection. Driven by authenticity.

 

Molecule F Concept Store Portofolio:

Adelina Ivan, Ana Alexe, Argo, Alina Cernatescu, Alexandra Abraham, Bianca Negrea, Claudia Castrase, Corina Vladescu, Concept Atrois, Cielle Couture, Colours of My Life, Elena Perseil, Flori de Ie, Hedare, Ioana Ciolacu, Irina Marinescu, Iutta, Joomay, Kristina Dragomir, Lana, Le Petit Indigent, Laura8, Lady Magpie, Manokhi, Miau by Clara Rotescu, Mihaela Gherlan, Madeleine, Moogu, Marie Nouvelle, Maria Marinescu, Marami, Norina ST, Natural Nutrition, Paisi, Parlor, Pink Moss, Pas du Tout, Raluca Mihălceanu, Silvia Șerban, Skin Deep, Smiles Bags, Venera Arapu , Your Personal Aroma.

Partenerii evenimentului: Campari, S. Pellegrino, Strongbow, Nespresso, Beau Monde, Piastrelle, Smart Brand.

Visual proudly powered by Marina Moldovan & Valentin Ionescu.

Styling magazin: Razvan Firea & Adrian Lazar.

Photo: Alberto Grosescu, Tiberiu Mînzu 

Mai multe detalii sunt disponibile pe nepi.promenada.fullscreendigital.ro sau pe pagina de Facebook Promenada.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait