MASQUÉ FUTURE URBAN

29/07/2016

MASQUÉ FUTURE URBAN

Roger Sanchez // Golan DJ Det // Fouchat // OK Corral // Snups

29 iulie 2016 // ORA 22:00

Terasa Promenada // Calea Floreasca nr.246B

 

Pe 29 iulie, Promenada și Masqué ne invită pe Terasa orașului să proiectăm viitorul alături de promotorul House-ului clasic Roger Sanchez.

”Arta mea avansează neîncetat, fără a-și pierde cursul creat” spune Roger Sanchez, a cărui vibrație afectivă dată muzicii house a mișcat cele mai ”hot” pupitre din Ibiza, transformându-l într-un creator de tendințe în dance-ul universal. Așadar, pe Terasa Promenada, Sanchez aka S-Man și setul său de un House clasic pur ne poartă într-o călătorie urbană în timp.

Terasa urbană este îmbrățișată și de acordurile nudisco electronica ale băieților de la Golan în formulă DJ Set, alături de proiectul nufunk house OK Corral, fondat de Tiberiu Jakab și Bogdan Danciu (aka Vania și Thornado), precum și selectorii urbani Fouchat și Snups.

Pășim în viitor pe 29 iulie la ora 22:00, propunând pentru această seară de vară un dresscode Future Urban Chic, inspirat din entuziasmul de a descoperi mereu ce ne rezervă viitorul. Accesul se face doar pe bază de invitație.

DRESSCODE: FUTURE Urban-Chic

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LINEUP:

ROGER SANCHEZ

New York (USA)

Stealth Records/UNDR THE RADR

 

Un star al muzicii Dance internaționale, Roger Sanchez aka S-Man este un DJ adorat de publicurile din întreaga lumea. Originar din New York și responsabil de o serie de rezidențe în cluburi relevante din Ibiza, Sanchez fascinează prin abordarea clasică asupra muzicii House, demonstrată de prezența notabilă în Ministry of Sound și de succesul propriei case de producție Stealth Records, precum și al podcastului său Release Yourself, fondat în 2007.

Făcând din ”Essentialy New” a lui Pete Tong un hit global, acest DJ și producător transformă în aur orice atinge. Pentru artistul instantaneu reconoscibil prin ”sound-ul” duios din super-hit-urile ”Lost” (cu un remix de 15 milioane de audiții pe Youtube) sau ”Another Chance”, anul 2015 a fost cel mai profilic an al său din punct de vedere creativ, cu lansări ca ”Remember Me” sau ”2Close” alături de GTO . În 2016, Roger Sanchez este artistul ce oferă o experiență House clasic unicat ce nu trebuie ratată de niciun pasionat urban din sfera Electronica.

https://www.facebook.com/rogersanchezfanpage

http://youtube.com/rogersanchezmusic

https://instagram.com/djrogersanchez/

https://soundcloud.com/rogersanchez

https://twitter.com/djrogersanchez

 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LINE-UP:

Roger Sanchez (classic house set)

GOLAN DJ Set

Fouchat

OK Corral

Snups

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 

ACCES:

  • Doar pe bază de invitație. Detalii la Info Point Promenada si la contact@masque.ro

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DETALII:

DATA: Vineri, 29 iulie 2016

ORA: 22:00

LOCAȚIE: Terasa Promenada

ADRESĂ: Calea Floreasca 246B

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

PARTENERI MEDIA:

24 FUN, ACTUALITY.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, DJSETS.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, M.O.V. (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), ORASULM.EU, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, SUBURBAN MAGAZINE, URBAN.RO, UZR.RO, UTV, VINSIEU.RO, ZONGA, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZIS!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

MASQUÉ 2eme Édition

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait