Mall Promenada și Digi Film aduc cele mai bune filme ale ultimilor ani pe terasa centrului comercial

19/07/2016

Mall Promenada și Digi Film aduc cele mai bune filme ale ultimilor ani pe terasa centrului comercial

Seri de vară cu proiecții gratuite de filme în aer liber

București, 19 iulie 2016 – Mall Promenada împreună cu Digi Film dau startul unei noi serii de proiecții gratuite de filme în aer liber, pe terasa de la nivelul superior al centrului comercial. Vara aceasta, în fiecare seară începând cu ora 20:30, bucureștenii pot viziona gratuit unul dintre zecile de filme dintr-o colecție de cinci genuri: acțiune, aventură, comedie, thriller și SF.

Seria de evenimente a început luni, 18 iulie, cu proiecția renumitei producții nominalizate la Oscar, “The Wolf of Wall Street”, și continuă până la finalul săptămânii cu unele dintre cele mai populare titluri ale ultimilor ani:

Marți, 19 iulie: “The Dressmaker”
Miercuri, 20 iulie: “Divergent”
Joi, 21 iulie: “Chef”
Vineri, 22 iulie: “The Company Man”
Sâmbătă, 23 iulie: “Life of Crime”
Duminică, 24 iulie: “Dragon Ball”

Programul proiecților va fi disponibil în fiecare săptămână pe site-ul nepi.promenada.fullscreendigital.ro și www.digi-film.ro.

Terasa Promenada este o alternativă de petrecere a timpului liber în lunile toride de vară, care oferă vizitatorilor o multitudine de spații și evenimente de relaxare și distracție.

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe nepi.promenada.fullscreendigital.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

 

*** Despre mall Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

 

Digi Film este un canal de filme complet, ce reuneste toate genurile de film: aventură, comedie, acţiune, dramă, thriller, romantic, since-fiction, istoric, horror, animaţie, musical, etc. Totodată este cel mai accesibil canal de filme Pay – TV din România, regăsindu-se în grilele serviciului de televiziune digitală, analogică şi prin satelit Digi TV a RCS & RDS.

Contact PR: Mihaela Păduroiu I 0771 100 644 I mihaela.paduroiu@rcs-rds.ro

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait