Mall Promenada porneşte sezonul de primăvară cu multe surpize şi premii extravagante

10/02/2016

Mall Promenada porneşte sezonul de primăvară cu multe surpize şi premii extravagante

În perioada 10 februarie – 8 martie, momentul anului dedicat iubirii, femeilor şi mai ales bucuriilor mici păstrate întotdeauna în esenţe tari, Mall Promenada lansează Campania de primăvară LOVE Spring şi pregăteşte o surpriză tuturor celor care îşi fac cumpărăturile de sezon din centrul comercial din Floreasca City.

Zilnic intre orele 10:00-22:00 pe tot nivelul -1 se desfăşoară Târgul LOVE Spring unde 26 de expozanţi au pregătit special pentru acest moment al anului o mulţime de obiecte hand made meşteşugărite cu mult dichis şi dragoste cum ar fi cosmetice organice, bijuterii din aur şi argint lucrate manual, obiecte vestimentare, accesorii pentru locuinţă, dulciuri şi prăjituri de casă, mărţişoare şi multe alte surprize frumoase.

Iar în perioada 11 februarie – 29 februarie, sărbătorim dragostea printr-un super concurs, cu premii de care vă veți îndrăgosti pe loc.

În zona Info Point din Mall Promenada se desfaşoară proiectul centrului comercial #FoundMyLOVE ce pune accent pe viralizarea dragostei pe reţelele de socializare. Şi nu vorbim doar de dragostea pentu EL sau EA ci pentru orice lucru, magazin, brand sau serviciu de care v-aţi indragostit în Mall Promenada.

CE TREBUIE SĂ FACI?

Pasul 1: Vino în Promenada și descoperă butaforia #FoundMyLOVE

Pasul 2: Fă-ți o poză insipirată la aceasta butaforie, împreună cu perechea ta, colegul de birou sau un lucru pe care îl iubești – eliberează-ți imaginația pentru că premiem DOAR CELE MAI INSPIRATE ȘI CREATIVE POZE.

Pasul 3: Declară-ți dragostea pe Instagram! Postează fotografia creativă pe Instagram cu un mesaj care să conțină hashtag-ul #FoundMyLOVE şi #teilordiamond cu check in în Promenada și poți câștiga un inel cu diamat de la Bijuteria Teilor, un voucher de 1.000 Lei pentru cumpărături în magazinul Douglas, sau un set de parfumuri KENZO pentru el si ea.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 1 martie pe pagina de Facebook și Instagram Promeanda.

Cei trei câștigători vor fi aleși prin jurizare care va premia cele mai inspirate si creative poze. Toate imaginile care intră în concurs vor fi publicare și în sectiunea din site –  #FoundMyLove.

*** Despre Mall Promenada

Mall Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, Mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait