Mall Promenada porneşte sezonul cumpărăturilor de Crăciun cu surpize extravagante

2/12/2015

Mall Promenada porneşte sezonul cumpărăturilor de Crăciun cu surpize extravagante

În luna decembrie, Mall Promenada lansează campania de Crăciun “Merry Shopping” şi pregăteşte o surpriză celor care îşi fac cumpărăturile de sezon din mall. În perioada 1 – 24 decembrie, Mall Promenada răsplăteşte cumpărătorii cu super cadouri: la cumpăraturi de minim 1.000 de Lei, aceştia primesc un colier Beautiful Mind placat cu aur roz SkinDeep X MOOGU, iar la cumpărături de 500 de Lei – un set de produse de îngrijire personală de la Sephora.

Anul acesta, sezonul cadourilor de Crăciun începe cu o surpriză pentru cumpărători. Până în ajunul Crăciunului, cumpărăturile din Mall Promenada aduc automat o răsplată – Colierul Beautiful Mind, creat special de designerul român Andreea Mogoşanu în colecţia Skin Deep by Moogu şi un pachet Sephora de îngrijire personală, care conţine un scrub de 140 ml, un gel de duş de 140 ml şi un bureţel.

Pentru a se bucura de una dintre cele două surprize, cumpărătorii trebuie să achiziţioneze produse în valoare de 1.000 de Lei (pentru colier Skin Deep X MOOGU) sau de 500 de Lei (pentru pachetul Sephora) într-o singură zi şi să-şi ridice cadourile de la Info Point în aceeaşi zi, pe baza bonurilor de cumpărături. Cumpărăturile pot fi cumulate de la orice magazin din incinta Mall Promenada, cât şi din zona de food court şi din zona de divertisment.

O persoană poate ridica un singur cadou pe zi. Valoarea totală a cadourilor pregătite de Mall Promenada în campania “Merry Shopping” se ridică la aproape 66.000 de lei.

Cadourile sunt oferite în limita stocului disponibil. Mai multe detalii despre campania Merry Shopping puteți descoperi pe nepi.promenada.fullscreendigital.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

*** Despre mall Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait