Food Truck Festival on Tour ☆ mall Promenada | București

7/10/2016

Food Truck Festival on Tour ☆ mall Promenada | București

Food Truck Festival on Tour, un eveniment dedicat promovării mâncărurilor preparate rapid, dar sănătos are cea dintâi oprire la Promenada, în parcările supraterane și esplanadele de la intrarile principale, în perioada 6-16 octombrie 2016. Aici, timp de 11 zile, vei putea descoperi o mulțime de food trucks și van-uri care te poartă într-un tur inedit, având ca scop promovarea culturii street food, cu rețete delicioase și autenctice de pizza, burgeri, paella, paste și o mulțime de rețete home-made.

 

Prima ediție Food Truck Festival 2016 este una care anunță zile condimentate cu o diversitate impresionantă de preparate culinare care vor permite celor prezenți să exploreze și să experimenteze întreaga lume de street gourmet sănătos, atât ca opțiune culinară de servit în oraș, cât și ca propunere alternativă a prânzului “pe tastatură”. Food Truck Festival are toate ingredientele din rețeta ideală pentru o experiență urbană inedită, ce va încânta toate simțurile.

 

Arrosticini, Burger Van, Camionetta, Circus Pub Truck, Clătitarie, Delicii pe Roți Waffles & Coffee, La Finca Alioli Van, Gourmet Street Food, GRANO Food truck și Meat Busters își anunță prima oprire în parcarea Promenada Mall București (intrarea dinspre Barbu Văcărescu, cât și cea dinspre Calea Floreasca), cu propuneri culinare ce includ pizza, burgeri, sandwichuri calde delicioase, paella, paste, clătite, waffles, vafe cu fructe proaspete și nu numai.

 

Intrarea este liberă, iar plata produselor se face cu numerar sau card bancar direct la comercianți.

ProgramUL Food Truck festival PROMENADA ESTE  zilnic între 11:00-20:00.

 

Mai multe detalii despre evenimente și promoții puteți descoperi pe nepi.promenada.fullscreendigital.ro sau pe pagina de Facebook

 

Contact

Promenada – Diana Tofan, PR Coordinator / DTofan@nepinvest.com / 0723. 372. 049

NEPI – Corina Olteanu, Group PR Manager / COlteanu@nepinvest.com / 0730. 202. 283

 

*** Despre mall Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait