De Ziua Internațională a Cafelei, bucureștenii își pot bea cafeaua gratuit la Promenada Mall

28/09/2015

De Ziua Internațională a Cafelei, bucureștenii își pot bea cafeaua gratuit la Promenada Mall

București, 28 septembrie 2015: Cu ocazia Zilei Internaționale a Cafelei, Promenada Mall îi invită pe bucureșteni să își bea cafeaua într-un mod inedit. Pe 29 septembrie, în intervalul 8:00 – 14:00, cei care își aduc cana personală, primesc cafea gratuită în cafenelele din centrul comercial și au ocazia de a se înscrie într-un concurs al cărui câștigător își va bea cafeaua gratuit timp de o lună.

Pentru a beneficia de ofertă, vizitatorii trebuie să se prezinte cu o cană la biroul Info Desk de la parterul Promenada Mall și să ridice tichetul de participare. Cu acest tichet, clienții se pot bucura de două cafele la alegere dintre trei sortimente: espresso, cappuccino și caffe latte. Din campanie fac parte Starbucks, Brioche Dorée, Tchibo, Spazio Caffè, Costadoro și Terra Café, iar Chocolat se alătură inițiativei, oferindu-le biscuiți de casă pentru cafea vizitatorilor care își aduc cana.

Mai mult, cei care postează pe Instagram o poză din timpul vizitei, adăugând tag la pagina Promenada și hashtag-ul #pecafea, intră într-un concurs al cărui câștigător își poate bea cafeaua gratuit, timp de o lună, în cafeneaua preferată din Promenada Mall.

Mai multe detalii puteți descoperi pe nepi.promenada.fullscreendigital.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait