Crăciun 2016 made by Promenada

7/12/2016

Crăciun 2016 made by Promenada

Food Truck Festival, Ice Skating Rink, 

Christmas Market și alte surprize fantastice sunt pregătite tuturor vizitatorilor mall-ului Promenada, în luna cadourilor

Mall Promenada a intrat în febra Sărbătorilor de iarnă și a pregătit multe surprize și experiențe unice vizitatorilor, de la cele culinare și de divertisment, la cele de beauty și fashion.

Food Truck Festival- XMAS Edition

Parcarea din Calea Floreasca este gazda Food Truck Festival- XMAS Edition, până pe 18 decembrie. Zilnic, între 11:00 și 19:00, vizitatorii vor putea încerca bunătățile pregătite de cei 12 participanți, Animo Caffee, Arrosticini, Barmobil, Burger Van, Camionetta, Circus Pub Truck, Delicii pe Roți Waffles & Coffee, La Finca Alioli Van, GRANO Foodtruck, La Nu Stiu Cine, Meat Busters și Peşte Pâine.

Caravanele de street food propun o nouă variantă a lunch-ului în oraș, într-o atmosferă festivă, punând la dispoziție o varietate mare de gusturi și preparate din cele mai cunoscute bucătării ale lumii: burgeri, pizza, paste, paella, waffles sau cozonaci, însoțite de vin fiert.

Patinoarul la înălțime 

Pentru că Mall Promenada susține stilul de viață sănătos și dinamic, pe terasa de la nivelul 2, din 12 noiembrie, zilnic, între 10:00 și 22:00, este deschis patinoarul la înălțime cu cea mai frumoasă priveliște și cea mai veselă atmosferă din oraș. După shopping și o vizită la Food Truck Festival, o sesiune de mișcare pe gheață este cea mai potrivită activitate într-o zi friguroasă de iarnă.

Christmas Market

Cum decembrie este luna cadourilor și goana după daruri pentru cei dragi devine un tur de forță, Christmas Market, organizat la nivelul -1 al centrului comercial, până pe 24 decembrie, vine în ajutorul tuturor clienților care sunt în căutarea cadoului perfect pentru cei dragi.

Zilnic, între orele 10:00 și 22:00, vizitatorii centrului comercial pot alege cadourile dintr-o varietate mare de produse, precum dulciuri, decorațiuni, bijuterii, gadget-uri, pachete cadou frumos colorate, artizanat sau accesorii handmade oferite de expozanți.

Campania Winter Glory 

Sărbătorile la mall Promenada sunt mai pline de magie ca niciodată. Dincolo de decorațiuni, luminiție și preparate sofisticate, Crăciunul este despre a dărui și a primi cadouri, despre a îndeplini dorințe.

Winter Glory îndeplinește dorințe și oferă un Crăciun de poveste. Pe parcursul întregii luni decembrie, pentru cumpărăturile în valoare de 1.000 RON făcute în aceeași zi, este acordat un gift card în valoare

de 100 RON, la unul dintre magazinele Tommy Hilfiger, LEGO, H&M și Sephora, care poate fi folosit la următoarea repriză de shopping de minim 200 RON în magazinele respective.

Vouchere cadou la InfoPoint

Voucherele cadou, ce pot fi folosite în numeroase magazine, sunt disponibile la InfoPoint-ul de la parterul centrului comercial și pot fi achiziționate mai ales de cei care rămân în pană de inspirație atunci când vine vorba despre idei de cadouri pe care să le poată oferi celor dragi.

Mall Promenada își asteaptă oaspeții într-o atmosferă de poveste, într-un loc plin de magia Crăciunului, pentru o experiență de shopping și divertisment de neuitat.

Shopping fericit, la Mall Promenada!

Mai multe detalii despre evenimente și promoții puteți descoperi pe nepi.promenada.fullscreendigital.ro sau pe Facebook, Promenadaro/.

*** Despre mall Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait