Copiii sunt așteptați la mall Promenada să descopere Roma Antică prin joacă și învățătură

21/02/2017

Copiii sunt așteptați la mall Promenada să descopere Roma Antică prin joacă și învățătură

În perioada 23 februarie – 2 aprilie, mall Promenada îi așteaptă pe cei mici să învețe o lecție de istorie aplicată prin joacă și învățătură în cadrul expoziției educative și interactive, Copiii în Roma Antică, proiect realizat in parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Aventura în Imperiul Roman îi va ajuta pe cei mici să învețe despre istoria, armata și arhitectura romană și le va da ocazia să experimenteze într-o atmosferă foarte autentică dar totodată distractivă, despre stilul de viață specific epocii.

 

De marți până duminică, în intervalul orar 10:00-21:00, micii exploratori vor fi îndrumați de ghizi specializați să pătrundă în aventura spre Roma Antică. Împreună vor intra în Colosseum, vor învăța despre luptele gladiatorilor și ale armatei și vor mânui scuturi și unelte specifice Imperiului Roman. Copiii vor învăța într-un mod interactiv și distractiv despre elementele de arhitectură, gladiatori, împărați, zei, civilizația și cifrele romane.

 

Alături de ghizi, gladiatori și soldați romani, cei mici, costumați la rândul lor, vor putea face poze haioase la finalul turului, apoi vor fi răsplătiți cu diplome de merit și cadouri surpriză pentru curajul și măiestria de care au dat dovadă în aventura extraordinară din Roma Antică.

 

Prețul unui bilet in expoziția Copiii în Roma Antică are prețul de 15 Lei și va putea fi achiziționat de la biroul Info Point. Pentru grupurile organizate de minim 15 copii, prețul unui bilet de acces este redus la 12Lei/ copil.

 

Rezervă acum un loc pentru copilul tău la:

0726 377 978 sau rezervari@nepi.promenada.fullscreendigital.ro

 

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe https://nepi.promenada.fullscreendigital.ro/ti-am-luat-un-bilet-dus-intors-in-roma-antica/ și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait