2NOIR deschide primul magazin flagship la Promenada Mall

20/10/2015

2NOIR deschide primul magazin flagship la Promenada Mall

București, 20 octombrie 2015 – Începând din 20 octombrie, colecțiile 2NOIR, semnate de mult apreciatul designer român Raluca Debu, vor fi prezente în primul magazin offline al brandului, inaugurat în Promenada Mall. Astfel, iubitoarele de modă pot descoperi în detaliu piesele vestimentare 2NOIR, care până acum erau disponibile doar online.

Inaugurarea 2NOIR în Promenada Mall face parte din strategia de consolidare a segmentului fashion din Promenada Mall, care presupune deschiderea mai multor spații comerciale de modă în perioada următoare. Acest demers se focusează pe includerea mai multor branduri și designeri români de modă, care se vor alătura portofoliului Promenada, ce include nume importante precum Calin Klein, Guess, Versace, Tommy Hilfigher, Stefanel, Vicomte A și multe altele.

Un brand unic, cu articole vestimentare și croieli inedite, 2NOIR își propune să pună în valoare feminitatea și eleganța femeilor moderne, iar din această toamnă, creațiile Ralucăi Debu pot fi admirate în detaliu în primul magazin offline al brandului, inaugurat în cadrul centrului comercial Promenada Mall.

„Creațiile 2NOIR pun accent pe detalii și reinventarea hainelor clasice și vin în ajutorul femeii moderne. Este important pentru noi să îi putem da ocazia clientei nostre să descopere piesele 2NOIR într-un cadru modern și fresh. De aceea ne bucurăm că deschiderea magazinului din Promenada Mall ne aduce cu un pas mai aproape de femeia 2NOIR.” a spus Raluca Debu, fondator 2NOIR.

Mai multe detalii sunt disponibile pe nepi.promenada.fullscreendigital.ro sau pe pagina de Facebook Promenada.

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait