Știi cum să-ți alegi bustiera sport?

Cu echipamentul potrivit, chiar și kilogramele în plus se ard mai repede – spune o vorbă din înțelepciunea urbană. Nu avem cifre și date exacte, dar cu certitudine un echipament corect la sală sau o ținută inspirată în fiecare zi influențează pozitiv psihicul nostru și ne oferă o stare de confort mental și încredere în sine.

Bustiera este un item din ce în ce mai popular, nu doar la sală cât și în ținutele urbane. Oriunde ai purta-o și, în funcție forme, fiecare dintre noi are nevoie de o bustieră diferite. Pe scurt: nu toate bustierele sunt compatibile cu formele tale. O bustieră nepotrivită poate influența negativ starea ta de spirit.

Hai să vedem împreună ce bustieră este potrivită, în funcție de efectul dorit care îți asigură confortul psihic necesar pentru o stare de bine:

 

Efect de remodelare

În cazul în care ai impresia că sânii tăi sunt prea mici și nu au forma dorită alegerea perfectă pentru tine este bustiera cu armături în parte inferioară. Aceasta îți va modela sânii așa cum îți dorești.

1

 

Efect de volum

Ideală pentru a obține acest efect este bustiera cu căptușală. Aceasta oferă și susținerea de care ai nevoie, în cazul în care te confrunți cu mișcări solicitante.

2

 

Efect de micșorare

Da, sunt femei cu bust generos, care își doresc să reducă vizual din voluptatea sânilor. În cazul în care te numeri printre ele, bustiera cu efect de reducere este ideală pentru tine. Nu are decolteu adânc și oferă susținere maximă.

3

 

Efect push-up

În cazul în are îți dorești și mai mult volum decât cel oferit de bustiera cu căptușeală, atunci nu ezita să optezi pentru bustiera push-up. Totuși, acest format este recomandat în special celor cu siluete androgine pentru a echilibra formele.

4

 

Look natural

Pentru un look natural alege o bustieră fără armături care îți va asigura tot confortul.

5

 

Descoperă gama de bustiere sport Triumph Triaction și alege-o pe cea care ți se potrivește la magazinul Triumph din mall Promenada (nivel 1)!

Triaction_Ro_banner_1920x1080px

În plus, până pe 25 martie 2017 te așteaptă și o ofertă, care sigur te va convinge: 20% reducere la produsele Triaction selectate. Profită de oferta Triumph la mall Promenada!

TriactionPromotion

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *