Sprâncene de vedetă la tine acasă!

Știm cu toții că sprâncenele sunt una dintre amprentele feței noastre. Tocmai de aceea ar trebui să le acordăm o atenție deosebită atunci când ne machiem. Astăzi, ne-am gândit să-ți împărtășim câteva sfaturi, care să te ajute atunci când te machiezi, și să le ofere sprâncenelor tale un look de vedetă.

 

Creionul în nuanța părului: Pentru brunete este recomandat să se opteze pentru un creion în nuanțe de gri, mai repede decât de negru, pentru a nu-i înăspri trăsăturile!

 

Nu trasa creionul pur și simplu: Un detaliu important îl reprezintă atenția cu care pregătești sprâncenele pentru machiaj. Nu trasa niciodată creionul înainte de a-ți pieptăna sprâncenele. Examinează-le cu atenție și observă înainte ce trebuie să perfecționezi și cum!

 

Umple golurile din sprâncene cu ajutorul creionului (poate fi înlocuit cu succes de ceara pigmentată): Fă mișcări dese și scurte pentru a-ți contura sprâncenele. Încearcă să folosești creionul de sprâncene doar în interior, și să nu trasezi linii deasupra și dedesubtul lor.

 

De ce produse ai nevoie?

 

Un kit pentru sprâncene de la PUPA

sprancene-de-vedeta-la-tine-acasa-PUPA

… sau un rimel pentru sprâncene și un creion special de la insula Maybelline New York

sprancene-de-vedeta-la-tine-acasa-maybelline-new-york

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *