SHOPPING NIGHT: START reducerilor de sezon!

Probează ce te tentează și cumpără tot ce-ți face cu ochiul!

Acesta poate fi singura deviză pe 14 iunie, între orele 22:00 și 24:00. De prețuri speciale ne ocupăm noi! La Mall Promenada dăm startul sezonului de reduceri cu o porție de shopping nocturn inspirată chiar de nopțile lungi de vară: cu reduceri mari de vară.

 

Știm că vara ideală începe cu o sesiune de reduceri, iar la Promenada se anunță o vară perfectă, cu siguranță! Ție nu-ți rămâne decât să te bucuri de shopping fără grija că în plin sezon de reduceri nu mai găsești modele favorite sau mărimile potrivite.

Rafturile magazinelor din Promenada te așteaptă cu stocurile pline să dăm împreună startul sezonului de reduceri, cu reduceri și oferte exclusive doar două ore, la ceas de seară: între 22:00 și 24:00.

Bucură-te de cumpărături la preț redus la o gamă largă de produse și brand-uri: haine, încălțăminte, accesorii, produse de beauty, articole home&deco, jucării, cărți și multe altele.

flyer_1

[Click pe imagine pentru zoom]

 

Intră în vacanță cu garderobe noi! Vino pe 14 iunie la Mall Promenada pentru o sesiune de shopping nocturn pe gustul tău!

 

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele noastre cool, urmărește-ne pagina de Facebook, abonează-te la newsletterul Promenada sau verifică aici calendarul de evenimente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *