Sfaturi pentru schiorii începători

Unii dintre prietenii tăi practică deja sporturi de iarnă și te îndeamnă și pe tine să încerci. Te tentează idea, dar nu știi de unde să începi? Schiul alpin este un sport care te poate face că te îndrăgostești pe loc de iarnă.

La fel ca și pe alte planuri, prima impresie contează. De aceea, prima zi pe pârtie este una decisivă pentru practicarea schiului alpin pe termen lung. Avem câteva sugestii care te vor ajuta să transformi prima încercare în cea mai frumoasă zi pe pârtie.

 

  1. Să ai voință

Știm, dacă te gândești să faci acest pas voința există, însă voința despre care vorbim noi este cea din ziua în care îți pui schiurile în picioare. Orice început este dificil, dar nu te descuraja din prima. Amintește-ți că în curând urmează să descoperi partea frumoasă a acestui sport

 

  1. Rămâi pe pârtia pentru începători

Pentru început este recomandat să apelezi la un monitor de ski cu resursele și cunostințele necesare cu care să te motiveze și să-ți asigure un climat sigur. În cazul în care nu ai un monitor de schi, încearcă să rămâi relaxat. În niciun caz nu încerca să te aventurezi pe pârtii dificile. Încearcă să faci doar mișcări care îți dau siguranță.

 

  1. Să ai un echipament adecvat

Ca începător, este important să ai un echipament adecvat pentru ca activitatea ta să se desfășoare în deplină siguranță. Acordă un minimum de importanță următoarelor elemente:

Cască

casca

Intersport

 

Jachetă

jacheta

Killtec

 

Pantaloni

pantaloni ski dama

Intersport

pantaloni ski

Hervis

 

Bețe

bete

Hervis

 

Clăpari

clapari

Hervis

 

Și nu în ultimul rând, schiuri

ski-uri

Hervis

 

Pentru achiziționarea echipamentului, sezonul reducerilor este cea mai potrivită perioadă. Magazinele de specialitate din Promenada te așteaptă cu reduceri care îți vor ușura alegerea.

Intersport: până la 50% reducere

Killtec: până 70% reducere

Hervis: reduceri finale 

oferta hervis

Ne vedem pe pârtie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *