Tu cu ce look vrei să cucerești plaja?

Primăvara e atât de aproape, iar vara nu mai pare un vis îndepărtat… așa că e momentul să începem să ne pregătim de plajă.

Pe principiul „Omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car” și în ideea că nu trebuie să lăsăm nicio vară să treacă fără să ne bucurăm de plajă, soare și înot, am pornit în căutarea celor mai superbe costume de baie.

Unde? La Triumph Promenada (nivel 1), evident, unde colecția de costume de baie este la fel de proaspătă ca aerul de primăvară.

Așadar, cum vrei să defilezi pe plajă vara aceasta?

 

… sexy

1

Alege un un sutien cu armătură, care se prinde după gât – îți va ridica și apropia sânii, și astfel vei atrage toate privirile.

 

… retro-chic

2

Nu vei da greș cu un costum de baie în dungi alb și negru. Este atât de… Saint Tropez-ish!

 

… ingenuă, dar senzuală

3

Joacă-te cu imprimeurile și alege printuri și culori diferite pentru sutien și chilot. Vei crea un mix & match proaspăt și jucăuș, perfect pentru plajă.

 

… exotică

4

Vara e sezonul culorilor vii, iar un imprimeu cu nuanțe de portocaliu, roz, verde și albastru va arăta superb pe pielea ta bronzată.

 

… feminină și elegantă

5

Ai nevoie de un imprimeu clasic, elegant, într-o culoare feminină. Nu uita de pălăria de soare, pentru a-ți completa look-ul de lady!

Cele mai chic costume de baie ale sezonului nou te așteaptă la Triumph în Promenada– vino să-ți alegi modelul preferat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *