SECRETE DE STIL: Descoperă bijuteriile în culoarea momentului!

Culorile au puterea să ne influențeze starea de spirit și nivelul de concentrare!

La prima vedere, culorile intense pot părea puțin dificil de purtat. Însă când ești în căutarea unor soluții rapide, elegante, care să te binedispună, nimic nu dă un plus de culoare look-ului tău ca o bijuterie cu piatra lunii – smaraldul verde.

Consacrată deja de Institutul Pantone, autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori, ca fiind culoarea anului, greenery a luat cu asalt noile colecții, chiar și atunci când vine vorba de bijuterii.

Trebuie să recunoști: e o culoare superbă. În plus are o mulțime de avantaje, iată câteva:

 

Îți oferă o senzație de prospețime!

Poartă verdele în bijuteriile inspirate de motive botanice și look-ul tău va atinge un nou nivel de prospețime. Când nu știi ce să alegi, alege argintul 925, o modalitate sigură prin care vei arăta cel mai bine în orice culoare.

 

E simplu să o integrezi în ținute!

În cazul în care te temi să porți culori, inelele subțiri reprezintă modalitatea cea mai ușoară în care poți adăuga o notă subtilă de verde stilului tău. Poartă un singur inel sau adaugă câteva inele din argint 925 pentru a crea combinații frumoase suprapuse.

 

E ușor să o găsești!

PANDORA Promenada (parter) te așteaptă cu o selecție de bijuteri în acestă combinație fericită:  nuanțe de verde și argint 925. Ai de ales dintre inele, cercei, pandantive și charm-uri noi pentru brățara ta Pandora:

 

Verde smarald

 1

Verde crud

2

Verde marin

3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *