Secrete de frumusețe: ce observă bărbații la o femeie

Realitatea este ca nu contează dacă ai folosit cele mai scumpe creme și parfumuri atunci când te-ai pregătit pentru întâlnire. Atât bărbații cât și femeile sunt atenți la … manichiură.

Unghiile tale și modul în care ai grijă de ele spun multe despre tine. Mâinile sunt cele care prin gesturi non verbale transmit emoții și stări așa că, iarna aceasta este cazul să avem mai multă grijă de ele.

Singura problemă este că o manichiură perfectă este greu de realizat și ne răpește foarte mult timp prețios, pe care am prefera să îl petrecem în compania celor dragi sau în găsirea cadoului prefect de sărbători.

Noi am descoperit modul perfect de a avea unghii strălucitoare cu o singură oprire la The Bar Promenada (nivel -1) – singurul Beauty Bar din România ce oferă servicii Express și tratamente de calitate într-un mediu plăcut și relaxant. În 40 de minute, cât timp am luat o pauză de la shopping, am ales să avem parte de răsfăț total pentru unghii în zona Nail Bar și am experimentat manichiura cu faimoasa ojă semipermanentă OPI.

1

Cât timp am așteptat ca micile oglinjoare să prindă contur pe unghiile noastre am descoperit că iarna aceasta culorile închise, pe unghii îngrijite, sunt în vogă. Așa ne-am ales cu dorința de a ne reîntoarce la The Bar și de a încerca suprinzătoarea nuanță de verde smarald.

2

Ne vom întoarce la The Bar pentru că, de multe ori, unghiile îngrijite și strălucitoare sunt mai importante decât un eyeliner bine aplicat.

Vino și tu! Pentru rezervări sau detalii contactează-i pe experții de la The Bar la numărul de telefon 0748 099 990.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *