Scrisoare pentru Iepurașul de Paște

Dragă Iepurașule,

Țup-țup, te pregătești să sosești! Știu că nu ai la fel de multe resurse ca Moș Crăciun, dar m-ar bucura foarte mult să primesc un cadou. Copiii de toate vârstele te așteaptă ca și când…. Și nu doar copiii. Când e vorba de cadouri cu toții le așteptăm cu nerăbdare.

Așa că, dragă Iepurașule, lasă-mă să te scot din impas și să-ți ușurez treaba. Ți-am pregătit o listă cu idei de cadouri din care poți să-l alegi pe cel care crezi că mi se potrivește.

 

Un set LEGO

Cu toții le adorăm, copii și adulți deopotrivă. Mamele poate mai puțin, se întâmplă des să calce pe ele prin casă și nu e prea plăcut. Totuși, chiar și lor le place LEGO.

1

La Diverta, în mall Promenada (nivel -1) vei găsi o ofertă foarte bună la LEGO, în această perioadă: 30 Lei reducere.

 

O jucărie radiocomandată Ninco

Nu prea știi ce-i aia, nu? Lasă-mă să-ți explic: jucăriile radiocomandate Ninco sunt drone pentru copii sau roboței zburători. Sunt distractive și îi pot ajuta pe cei mici să descopere lumea și de la înălțime.

2

Până la finalul lunii aprilie, acestea au 20% reducere tot la magazinul Diverta din Promenada (nivel -1).

 

O carte

Ești surprins, credeai că nu mai citește nimeni în ziua de astăzi? Ei bine, află că te înșeli dragă Iepurașule! Ne place să citim, ne place mirosul de carte nouă și încă suntem nerăbădori să adaugăm o nouă carte pe lista citite și apoi în bibliotecă.

3

Și, oferta Diverta:  la 2 cărți din colecția Humanitas Fiction primești una cadou, Iepurașule!

 

 O bicicletă

Pare un cadou mare, dar nu e așa mare. E un cadou pe termen lung, mai ales că urmează o primăvară și o vară întreagă de vreme frumoasă, numai bune de plimbat cu bicicleta în parcuri, pe străzile orașului și oriunde se mai poate.

Uite, cei de la magazinul Pegas (de lângă mall Promenada, intrarea Calea Floreasca) au oferte foarte bune, până pe 30 aprilie, special pentru Paște, la biciclete pentru toate vârstele.

of pegas

 

Abia aștept să văd ce ai ales, Iepurașule!

 

Cu drag și nerăbdare,

Un mereu copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *